Orjinal Cinayet(ler)
3,3

nefromanyak
nefromanyak

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sadece iyi oyuncuları olan ve başka güzelligin olmadıgı saçma sapan bir film
lty23
lty23

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok fazla bir beklenti içine girilmeden izlenmeli ama Al Pacino , Robert De Niro varken daha kaliteli bir senaryo yazılabilirdi diye düşünüyorum .
darknwolf
darknwolf

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi beğendim.Robert de niro hayranıyım.İki oyuncu da bu filmde ustalığını konuşturmuş.Geçenlerde A.Taşçıyan yönetmen sanki özellikle bu iki oyuncuyu yaşlı çekmişdiyordu.Mesleğinde otuz yılını tamamlamış herkesin filmdeki bu iki karakter kadar yaşlı olması normal-hele polis dedektifi oldukları düşünülürse-Bu adamlar defilede boy götermiyorlar.Bence eleştirilecekse oyunculukları eleştirilmeli.Her iki oyuncu da iyi performans sergilemişler.
vkesgin
vkesgin

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
hayatımdaki en büyük hayal kırıklıgı..ama yinede ikisini seyretmeye değer.onun dışında cok sıradan bi film akılda kalacak hiçbir sahnesi yok
kevokum
kevokum

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Robert De Niro ve Al Pacino..Kaçınılmaz bir şekilde wawww denilir..En başlarda biraz sıkmaya başlasada giderek iyileşen bir film izlemeye değer akıcı ve akılcı..
canercingi
canercingi

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sanırım bu sayfaya yazan arkadaslar ingilizceyi pek bilmiyolar.
Righteous = dürüst, adalete uygun olan
orjınal cınayetler bızımkılerın uydurmasıdır.
kişisel yorumlar için bi şey sölemek yalnış olur tabi ama benim kendi fikrim; film gayet başarılı robert ve al ın cogu filmini izlemiş biri olarak ikisinin tarzından da tatlar buldum fılmde. izlenmesi gereken bir film.
ii film illa vurdulu kırdı aksiyon sahnesiyle dolu olacak veya muteşem bir senaryoya sahip olacak değil. siz yönetmenin ne demek istediğini anlayın o zaman yönetmen başarılı olmuş demektir.
sşz filmi izleyim olumsuz yorumlara katılmıyorum.
lafcionur
lafcionur

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok çok sıradan hatta sıradandan bile öte bir film.aman oyunculara aldanıp zamanınızı boşa harcamayın
dr-merter
dr-merter

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arakdaşlar hiçte Al pacino ve robert de niro ya aldanıptra filmi izlemeyin.film baştan sona çok sıkıcı ve filmin sonunu daha baştan tahminb edebilyorsunuz.hiç gerek yok bence para harcamaya...
onurdeli
onurdeli

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Yorumlara bakıyorum da hemen herkes benimle aynı fikirleri paylaşıyor... Bence de başroldeki iki aktör dünyanın en iyi 2 oyuncusu ve bunlara da bizden Şener Şeni ekleyebiliriz. Filme gelince; ben de merakla bekliyorum fakat edindiğimiz tecrüblerden gördük ki marka aktörlerin çok olduğu filmler genelde kalitesiz yapımlar oldu hep. Bunun da sebebi marka aktör çokluğu değil, tam aksine filmi o oyuncularla kurtarma çabasıydı. Ben yine de bu filmden umutluyum. Kaliteli bir film bekliyorum bu kez...
merve-utku
merve-utku

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı diyemem zira oyuncularına duyduğum saygı ve hayranlığa haksızlık edemem. ancak çok klişe bir senaryo. Başroller her zamanki gibi rollerinin hakkını vermişler fakat bir arada oldukları Heat filmi defalarca daha iyiydi.
daha iyi senaryolarda bu ikiliyi izleyerek mest olmayı umuyorum.
onur-sah
onur-sah

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi izlemedim ama.. inanın sonunu tahmin edebiliyorum :) filmin adından belli, tabi ingilizce adından.. bu arada bizimkiler yine gereksiz bir çeviri yapmışlar
temxy
temxy

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filme kötü yorum yapanlara söylüyorum siz böyle filmlerle aklınızı karıştırmayın recep ivedik izlemeye devam edin arkadaşlar :)
ailen97
ailen97

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filme ne umutlarla gitmiştim
ama gerçekten filmde sıkıntıdan napıcağımı şaşırdım tam bir hayal kırıklığı .
realinn
realinn

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence çok sıkıcı bi filmdi.Al pacino ve De niro olduğu için seyrettim.Ama uyumamak için zor tuttum kendimi.Zaman kaybı.
fsm53
fsm53

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
yav filmin basindan katilin kim oldugu anlasiliyor bi esrarengizligi kalmiyor.. daha orjinal yapilabilirdi. dexterdan esinlenmisler biraz...