açıkcası nezaman bir filimde 2 yada daha fazla devbir oyuncu kadosu görsem bu filmin tambir hüsran olacağını bilirim tamada bunları bilebile gittim bu filime sıkıcı bir filim ama herşeye ramen bu iki dev oyuncuyu bir filimide bu harika bir fırsattı bunu kaçıramazdım doğrusu
bu adamlar 70 yaşında.. kimse 35 yıl önceki godfather part 2 deki ya da köpeklerin günü nundeki ya da taxi deriver deki performanslarını sergilemelerini beklemesin arkadaşlar.. senaryonun vasat ve klasik kalması da yadsınamaz bir gerçek.. ama bir gerçek daha var.. sinemanın 1 ve 2 numarası sinemada yüz yüze, sırt sırta ilk kez ve hatta birçoklarına göre aynı zamanda son kez aynı karede göründüler.. bu nedenle filmi fazla umursamayın ve sırf bu iki ustanın gezdireceği ceketleri, içecekleri sigaraları izlemek için arkanıza sıkıca yaslanıp büyük gösteriyi izleyin.. usule hürmet, babalara saygı..
arkadaşlar filmi izledim. alpacıno mükemmel ama r.denıro harkulade süper ötesi mutlaka izleyin ama keşke kurgusu ve sürükleyilik açısından bütün olarak keyif almak güç zira senaryo kafa karıştırsın dıye baya uğraşmış yönetmen ama becerememiş. ama bu ıkılının karşılıkl dialoglarından çok keyf alacaksınız. bu arada robert de nıronun filmedi takma türk çok hoşuma gitti :)