pek orjinal bi cinayet yok ama orjinal oyuncular var iki dev isim, ama artık oyunculuk yerine biri senarist biri yönetmen olsa daha iyi olcak gibi bi izlenim var, ya da godfatherda ki gibi olacak her filmleri, sonuç olarak izlenebilir bi film ama izlerken unutabilirsiniz
Benim için tam bir hayal kırıklığıydı. al pacino ve de niro yu aynı filmde izleyeceğim için beklentim çok büyük oldu sanırım ama çok yavan bir hikaye ve çok çok kötü bir anlatım içinde bu oyuncular resmen harcanmış gitmiş. film o kadar yüzeysel ve konusu o kadar bir basit ki sanki bu büyük oyunculara küçük gelmiş gibi geldi bana.
sinemada gidip göricem,iyimi kötümü karar vericem..arkadaşlar 3 dklık fragmanla filmin ii yada kötü olduğunu nasıl karar veriosunuz merak ettim:D denemeye değer diorum..
açıkcası nezaman bir filimde 2 yada daha fazla devbir oyuncu kadosu görsem bu filmin tambir hüsran olacağını bilirim tamada bunları bilebile gittim bu filime sıkıcı bir filim ama herşeye ramen bu iki dev oyuncuyu bir filimide bu harika bir fırsattı bunu kaçıramazdım doğrusu