Orjinal Cinayet(ler)
3,3

Fahri07
Fahri07

28 Ocak 2012 tarihinde eklendi
filmde de niro ve al pacino oynamasina ragmen beklentilerimi karsilamayan bi film konusu klasik ve sikiciydi sonuç olarak vasat bi film.10/5 oyuncular için...
nuray-eylul
nuray-eylul

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Robert De Niro ve Al Pacino gibi iki harika aktörü birarada izleme fırsatı bulacağım için hiç düşünmeden ve senaryoyu önemsemedn gittim ama maalesef ki oldukça sıkıcı bir film... nasıl bu kadar yüksek puan aldığını cidden anlayamadım...
juve-baby
juve-baby

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
dünya sinemasının gördüğü en iyi iki isim aynı filmde buluşmuş diye sevinirken,ortaya çıkan sonuç vasata yakın.. filmle ilgili tek hoşuma giden Robert De Nironun Turk lakabıydı=))..***..
sahan33
sahan33

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bu filme 2-3 sefer yorum yazdım ama hızımı alamıyorum.Ne desem azGelmiş geçmiş en büyük iki aktörü oynat ve tabiri caizse şebeğe çevir.Yazık beeBu film son 10 yılın en büyük sinema rezaletidir.
stalker-shadow
stalker-shadow

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film çok iyi olmasa bile en azından iki usta aktörü izlemek için gidilir..

bu arada neden bu yönetmen dersek..cünkü jon avnet iki oyuncununda yakın arkadaşı onu kırmamışlar oynamışlar...
fsahin87
fsahin87

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Çok boş bir senaryo, sıradan, bayıcı ve gereksiz bir film. Hiç bir orjinallik yok, cinayetlerde hele hiç yok.
Pacinonun hatrı için 3, De nironun hatrı için 3, en sevdiğim oyunculardan ikisini böyle bi filmde izlemenin hayal kırıklığı için de -2 puanla toplamda 4 puan veriyorum.
sertunc41
sertunc41

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten sıkıcıydı daha 10.dakkadan sonunu anlamak zor olmasa gerek
zaman-duser
zaman-duser

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlara katılıyorum çok fazla şey bekledik belki de o yüzden hayal kırıklığına uğradık
feco33
feco33

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Böyle usta oyuncularından beklenmeyecek kadar basit bir film çıkmış.Vasat bir film.>5/10
pislick07kaan
pislick07kaan

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
pacino ve de niro bi araya gelcek, ve bu kadar vasat bi film ortaya çıkacak.
keşke hiç çekilmeseydi.
onlardan daha iyi filmlerde boy göstermelerini bekliyoruz...
dunyaek
dunyaek

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film afişine baktığınız da "de niro" ve "pacino" yazılarının puntolarının filmin isminden büyük olduğunu görüyor olmalısınız
sunyataa
sunyataa

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ben pek fazla film begenemeyen biri olarak bu filme kotu dıyemıyorum anlayış ve felsefe farkı, yonetmenın seneryoya karşı cok zayıf kaldıgı ortada ama şehrın azızlerı nı ızleyıp begenen bırı bu fılmın az cok hakkını verır polıslerde ahlak anlayışı ve adıl adalet anlayışına gondermeler yapan ve artık meslegınde yıpranmış bırının (kı buna yalnızlıgı dahıl) baştan cıkışının ironik öyküsü konu belkı sırdan ama işleniş hoş olmuş bıraz daha rejı becerısı olsa daha ii olabılırmış gene de vasatın ustunde hatta hafıf bı karızmada yaratılmış fılmde..
delukanli
delukanli

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
özellikle benim favorim olan yaşayan efsane al pacınonun ve denironun heat gibi bi filmden sonra daha iyi bi filmde beraber görmek isterdim denironun kini bilmem ama pacınonun kariyerine hiç yakışmayan tv filmi tarzında çok kötü bi film usta oyuncular fena harcanmış parayada ihtiyaçları olduğunu sanmam ama çok yazık olmuş
sanser44
sanser44

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
harika bi kadro ama kötü bi film al pacinonun 88 dakikası bile daha güzeldi.bu film sadece hayal kırıklığı
nahrug
nahrug

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
sıkıcı bir american polisiye filmi. 2 ustanın başrolde olması sizi büyülemesin. bu tarz filmleri ço izleyenler filmin sonunu başında tamin edebiliyor. boş bi zamanınızda izlenebilecek bir film. ama izlenmesede olur :) 510