Orjinal Cinayet(ler)
3,3

jamesbond-2
jamesbond-2

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Sırf Al pacino ya da Robert de niro dan biri bile bir film izlemek için başlı başına bir etkenken ikiside aynı filmde buluşunca izlenmesi zorunlu bir film ortaya çıkıyor.Ben kendi adıma beğendim güzel bir konuyu işliyor ve sonunda da insanı şaşırtıyor herkese tavsiye ederim filmdeki oyunculukları söylememe gerek yok zaten.9/10
kalpsiz
kalpsiz

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izlenmeye değer bir film. çok da sıkı bir film olmasa da 2 ustayı birlikte izlemek çok güzeldi.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Hayallerimiz gerçek oluyor diye yazmıştım yaklaşık bir buçuk yıl önce bu sitede filmle ilgili haberin yorum bölmüne.Yönetmen seçimine önce bir tepki vermemiş,ancak geçtiğimiz aylarda aynı yönetmenin Al Pacinoyla çektiği ve şimdiye kadar izlediğim en kötü Al Pacino filmi olan 88 Dakikayı izleyince endişelenmeye başlamıştım.88 Dakikayı izlememin ardından üç ay geçti ve tıpkı o filmin olduğu gibi Righteous Killin de en büyük sorunu Jon Avnet.Dramda daha başarılı olan yönetmen bir kez daha bir aksiyon/suç filmine kendinden beklenen dokunuşları yapamıyor.Bunun sonucunda sadece finalindeki sürprize bel bağlayan bir film çıkıyor karşımıza (sanki hiç sürpriz final görmedik!).Ama bu öyle bir sürpriz ki,sürpriz olması için seyirciden deliller saklanıyor ve sonunda birdenbire alın size sürpriz havasında bir şaşırtmaca konuyor.Yani filmi istediğiniz kadar geriye sardırıp izleyin bu sürprizle ilgili ilk ipucu filmin son yarım saatinde veriliyor zaten.Oyunculuklarda De Niro açık bir şekilde Pacinonun önüne geçiyor.Hatta bazı sahnelerde Pacino resmen figüranlık yapıyor! Senaryoda da Türk karakterine daha fazla çalışıldığı belli.Ama bu baskın çıkma hali Heatte bu kadar belirgin değildi.Jenerik ve afişlerde adının önce yazılmasıyla da rövanşı alıyor De Niro bir bakıma.Sonuç olarak sinemanın yaşayan en büyük iki oyuncusunu biraraya getiren bir filmin kötü olması mümkün değil zaten ama Righteous Kill yönetmenin türe hakim olamama sorunundan fazlasıyla muzdarip.Ancak artık bunu telafi etmk biraz zor olacak gibi.Çünkü bu iki büyük oyuncuyu bir daha beraber izleyeceğimizi sanmıyorum.Bu yüzden Avnete ne kadar kızsak azdır.
ilsalaron
ilsalaron

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Film konu olarak Hollywoodun artık klişeleşmiş İyi Polis Kötü Polis olayını gündeme getiriyor. Film zaman zaman 'Heat' zaman zaman 'Seven' filmine benziyor kurgu olarak. Ancak, film asıl olayı iki üstat aktör tam anlamıyla döktürüyor ve birbirlerinden mükemmel rol çalıyorlar. Bu, işte filmde herşeye bence bedel. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.
cudiferat
cudiferat

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bilmiyorum heralde De Niro yu özellikle hayranlıktan da öte bi şekilde sevdiğim için midir nedir geçmişte olduğunun aksine bu film için yorumlarınıza katılamayacağım yada sizler kadar şiddetli eleştiremiyorum yani.

Açıkçası tamam Heat kadar güzel bi film değil hatta bariz hayal kırıklığımız var ama sonuçta film çok kötü yerden yere vurulacak bir film değil sadece vasat sınırlarında.

En azından iki usta için izlenmeli diyorum.
7,4
tupac-dmx-96
tupac-dmx-96

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
2000 yıların sacma fılmlerınden bırıı ne olacak bu sınemenın sonu keske 90 yıllara gerı donebılsek...
odinhan
odinhan

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi bilerek evde izledim,sinemada zaten izlenecek düzeyde bir film değil.Bu tür senaryolara alışık olmayanlar için şaşırtıcı gelebilir fakat daha filmin başından herşey aslında belli...Herşeye rağmen vasat üstü bir polisiye olmuş.Al Pacino ve De Niro hatrına 10/8.
Ceren S.
Ceren S.

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Oldukça güzel bir filmdi.. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz sürükleyici, çok hoş bir film olmuş... Ayrıca şüphesiz tam bir oyunculuk şöleni.. Kaçırmayın derim..
mrs-durden
mrs-durden

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok sürükleyici ve süprizli bir senaryoya sahip bir film ki bunlar olmasa bile izlenir sadece al pacino ve robert de niro yu biararada izlemek için bu filmi izledikten sonra anladım ki bu adamların yeri asla dolmaz
scissorhands-2
scissorhands-2

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
güzel filmi biraz vasat bir konusu olmasığa rağmen oyunculuklar yeter yani...deniro pacino
t-26
t-26

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
jon avnet sen ne yaptın ya.böyle iki tane usta aktör bulmuşsun yapa yapa böyle bir film mi yaptın.bu senaryoda onlarca film var.iki ustaya da yazık etmişsin.bence sen bırak bu işi.88 dakika da çok kötüydü,sen yaptığın filmlerin sonlarını süpriz olarak düşünüyorsundur ama azcık işi bilen film izleyicisi bunları yemiyor artık
AstalaVista
AstalaVista

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
hayatınızdan 2 saat boşa gitsin isterseniz izleyin derim :)
zeliskom
zeliskom

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi acayip beğendim yaaaaa....agatha cristie romanlarından fırlamış gibiydi senaryo.ve ekip bi şahaneydi.filmin özet yazısında dikkatimi çeken bi yazı filin içinde hiç görmediğim bişi içeriodu.
yazıda al pacino ile robert de niro nun bir sahne dışında hiç biraraya gelmediklerini HeaT filminden sonra kavgalı olduklarını yazmışlardı.halbuki bütün film boyunca beraberlerdi.al pacino nun performansı yine şahane ve göz doldurucuydu fakat de niro pacino nun yanında biraz hantal kalmış gibi geldi bana.çok pasif görünüodu yani.ama senaryo ve yönetmenlik bu taş koymanın önüne geçio tabiyki.
kesinlikle izlenmesi gereken bi film...
tibetceylan
tibetceylan

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İşte zaman geldi...Aylardır bu anı bekliyordum.Şimdi gidip gece seansına bir bilet alıcam ve kralların geçitini izleğicem...
oguzhanborklu
oguzhanborklu

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film bence cok muthis degil ama muthise cok yakın:) gerek kadrosu gerekse olayların akısı cok iyi düzenlenmiş.de niro ve pacino cok iyi secim.uzun zamandır aynı karelerin içinde görünmeyen iki buyuk aktör... 8,5/10