Yamocuk Y
1 değerlendirme
3 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film aşırı berbattı tam bir zaman kaybı Onun yerine 1.5 saat boyunca duvara bakınn daha iyi. Film aşırı tahmin edilebilir.ve birsürü mantık hatasıyla dolu
Filmi ben genel olarak beğenmedim şu ana kadar izlediğim en kötü Denzel Washington performansı. Film biraz Mad Max andırıyor (ki onuda hiç beğenmezdim). Ancak bundan öte bu film çok tartışmaya yol açabilecek bir film özellikle Müslüman ülkelerde gösterildiğinde. Zira bu film yakın tarihte kıyametin kopacağını (hatta bunun bir savaşla olacağını ben buradan Armageddon savaşı anlıyorum) dinlerin yok olacağını, Hristiyanlağın ilk din olacağını ve tanrının hristiyanlığı tekrar yaymak için bir Mesih göndereceğini anlatıyor. Filmi çok dikkatli izlerseniz ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.
Filmi izlemeye başladığınızda sahneler etkileyici gelebilir fakat ilerledikçe gerçekten çok vasat ve sıradan bir yapıt olduğunu anlamak zor değil. Bir de konular arasında çok saçma bağlantılar kurulmuş, hem kız arkadaşımın dediği gibi Im Legend filmine benzetmeye çalışmışlar ki yanından bile geçemez o filmin :) hem de Blade tarzı yürüyüşler filan. İncil bağlantısını çok saçma buldum, aşırı dincilik katılmış filme, yarıda hadi çıkalım ya zaman kaybına gerek yok diyip salondan çıkarsanız veya salondan çıkanları görürseniz şaşırmayın.
film süper ama vatandaş altyazıyımı takip etsin filmimi izlesin.şahsen sinemaya izlemeye gidecektik vazgeçtik.artık filmler türkçe dublaj olsun altyazıya hayır....