Tanrının Kitabi
3,4

Mevlüt onur B
Mevlüt onur B

11 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Denzel washington o kadar iyi bir oyuncu ki senaryo rezalet bile olsa oyunculuğu izlenir. Kaldı ki senaryo da harika. Film gayet güzel 10 üzerinden 10 verdim. İzleyin izlettirin
que
que

1 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Ben bu filmde birşey gördüm...din propogandası başka bişey yok...üzgünüm ama etkileyici aksiyon sahneleriyle filmi kapatmaya çalışmışlar ama becerememiş kardeşler:)
spoiler!!! ya o adamın kör lduğunu anlamadım kabul ediyorum.
Burakrises
Burakrises

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
son derece güzel bir film olmuş. verdiği mesaj ve atmosfe baya güzeldi. ve aksiyon sahneleride bu filme yakışır şekildeydi. 10/9 verdim
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bana, yer yer; 'Legion - Kıyamet Melekleri' ni hatırlatan bir film oldu. Oyunculuklara sözüm yok, başarılıydı. Verdiği mesaja da girmeyeceğim. Seyir zevki yüksek bir filmdi, benim için.Denzel Washington ın, dövüş koreografilerinin, sahibi Dan Inosanto iyi bir iş çıkarmış.
desqur
desqur

9 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film gayet güzeldi. Verdiği mesaj çok etkileyiciydi. Sonunda Holy Quranı görmek gerçekten şaşırttı açıkcası :)
ayrıca kutsal kitaplar hakkında yaptığınız yorumlarda daha dikkatli olmanızı isterim.
hueber-hueber
hueber-hueber

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bazı kişiler bu filmi yanlış değerlerlendirmiş. kimileri dini kullanmışlar falan demiş yada aksiyon sahneleri iyi değil demiş. Ama filme objektif olarak bakılırsa filmin amacı dini kullanmak değil yanlızca insanların yaptığı yanlışlıkların sonuçlarını belirtmek istemişler aksiyon sahnelerine gelince zaten film aksiyon üzerine yapılmamış yalnızca bazı aksiyon sahneleri filmi desteklemek için konulmuş.Bence filmi çok iyi yapmışlar kesinlikle izlenmeli diyorum. Filmin tek kötü yanı sahneleri çok hızlı geçmişler sahnelere ağırlık verilmemiş.
erman2111
erman2111

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Puana ve yorumlara bakmadan gidin ve izleyin bu filmi. Ben de öyle yaptım ve film beni tatmin etti. Danzel ve Gary Oldmanın oyunculuklarıyla süslediği bu film her ne kadar hristiyanlıkla ilgili olsa da objektif olarak izlenirse gayet iyi bir film olduğu anlaşılacaktır. Bu filme durağan, sıkıcı denmesi şaşırttı beni daha ne olması gerekiyor acaba her şey dozundaydı puanım: 7.5
HAMLET1980
HAMLET1980

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
10 numara bir film olmuş bence bu saçma yorumları ve puanları haketmiyor sakın izlemeden yorumlara bakarak izlememezlik etmeyin izleyip öyle karar verin böylece film hakettiği değeri bulacaktır. ...
sawashadow
sawashadow

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Danzel İncil yerine Kuran taşısaydı film müthiş olabilirdi...