Tanrının Kitabi
3,4

V-for-memetta
V-for-memetta

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Haftasonu izleyip hüsrana uğradığım filmlerden birisi.Filmde kıyametten sonra ki insan topluluğu ve yeni bir yaşam oluşturmak için kutsal metinlerin toplandığı baştan sona İncilin kurtarıcılığının anlatıldığı bir yapıt. Bu filmi vakti bol arkadaşlara tavsiye ederim.İyi seyirler...Saygılar...
sarpcore
sarpcore

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Dünya yok olmuş bitmiş,geride kalanlar acımasız bir yaşam sürmektedir.Eli ise yeryüzündeki tek incil elinde batıya doğru ilerlemektedir.Kabaca konu böyle.Belki çok sıradan ve küçümseyerek özetlendim ama filmin senaryosu çok tutarsız.Sanırım suya sabuna dokunmıyım diye düşünmüşler.Film kitap uyarlaması.Belki kitapta daha farklıdır.Bütün olanların sorumlusu din ama kurtarıcıda din.Artık nasıl oluyorsa bilmiyorum.Danzeli çok severim.Bütün filmlerinide izledim.Bu film en kötüler arasında yer alıcak.Twitterda Erdil Yaşaroğlu bu film için 'Tanrının Kitabında Denzel Washington dindar bir Mad Maxi oynuyo zannederken, filmin sonunda onun aslında Cüneyt Arkın olduğunu anlıyoruz.' demiş:)
nskmourinho
nskmourinho

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Orta halli bir yapım.I am legend tarzı bir film bekleyen varsa öyle bie film değil.Daha gerçekçi daha hiciv dolu bir film.Ben filmi vasat buldum konu biraz itici ve karakterler dar geldi 5/10
ofazli
ofazli

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Fena bir film degil ama okadar ahım şahım süper izlenmesi kesinlikle gerek bir film değil.Vakit geçirmek için izlenebilecek filmlerden bir kaçı
zerdust-1584
zerdust-1584

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi izledim, klasik amerikan filmlerinden biri kör bir seyyahı oynayan washinton dünyanın gelecekteki halini kurtaracak olan bir incili gerektiği yere götürürken yaşadığı şeyleri anlatıyor.
ahmetkoca35
ahmetkoca35

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Hristiyanlık propagandasından başka birşey yok filmde.Hristiyan olmayı düşünen varsa izlesin.Düşünmüyorsanız izlemeyin.Degmez çünkü.Zamanınıza yazık.4/10
techno850
techno850

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
merak ettim resident evil 3 ün girişinde yer alan sahneleri andıran bir konusu var gelirse gideceğim
Server Bedii
Server Bedii

1 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Oyunculuk,yönetmenlik,efektler mükemmel ama konusu berbat ve saçma nerdeyse konusu yok diyebilirim.Ama bu kadar kötü konulu bir film bu kadar iyi çekilebilir.10/7
playerface
playerface

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
denzel washington faktörüne rağmen vasatın üzerine çıkamamış ,sıradan bir film...
ozguradam44
ozguradam44

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film danizel wash. için izledim.aslında filmde kaos ortamındaki dünya ile başrol oyuncusu arasındaki uyum harika olmuş.çocukluğumun filmi mad max gençliğimin filmi resident eveil ve will simit in efsane filmelrini de hatırlattı bana.
ben filmin benim için en güzel yönlerini aldım ve beğendim.geriye kaaln kısımları avrupa ve amerikadadki hristiyan camiaya hidap ediyor.
güzel ve seyredilecek bir filim.
keremzan
keremzan

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Mad Max ile Im Legend i birleştir.. içiNe de bi tane kitap koy.. al sana film..
insect2
insect2

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İvedik filmlerini sevenler böyle kaliteli yapımları izlememeyi öğrensinler artık.
Harika bir film.
Angelus-2
Angelus-2

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Denzel oynuyorsa kafadan 10/7 zaten. Izledikten sonra da 8 9 olur dusunuyorum...
Suat E.
Suat E.

3 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dgb-k
dgb-k

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film demek istemiyorum dersem haksızlık etmiş olurum...hristiyanlık propagandası yapılıyor ama bu kadar kötüsünü hiç görmemiştimmm...amerika kaybettiği herşeyi ancak filmlerde yaşar bundan sonra...gidipte yakmayın paranızı hatta cdsini bile almayın..ilk defa yorum yazıyorum çünkü sinemadan çıktığımda o kadar sinir oldum ki...yazmak istedim..