Hachi: A Dog’s Tale
4,3

Kurtoglu26
Kurtoglu26

10 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Konu yok kurgu yok, yorumlara aldanıp izledik ailece. Ve maalesef akşamımız berbat oldu, boşa gitti o kadar zamanımız.. 15 dakikalık kısa bir film olsa mükemmel olurdu belki, bir buçuk saatinizi vermeye asla değmez. Köpek istasyona gelip duruyor sonra bir daha geliyor sonra bir kere daha geliyor sonra.........yeter yahu
mystar
mystar

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
gerçek bir hikaye olması filmi daha güzel yapıyor. özellikle hachi yi oynayan köpek mükemmel bir oyunculuk sergilemiş. köpekler oyunculuk yapamaz mı? yemin ederim bir çok oyuncuyum diye geçinen kişiden daha iyidir. şiddetle tavsiye edilir. Saygılarımla.
resetle
resetle

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filmin son yarım saati ağlamamak mümkün değil, boğazım düğümlendi sanki. Bide hikayenin gerçekten yaşanmış olması etkiyi iki kat artırıyor. Ama yinede eksik bişey var gibi, hani sanki adamla köpeğin birbirine olan bağlılığını daha etkileyici anlatabilirlermiş. Tabi bu haliyle bile mutlaka izlenmesi gereken bir film. Yıllarca bıkmadan usanmadan sahibini nasıl beklemiş hayret edilecek bir olay.
Hızır Al
Hızır Al

2 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Filmi izlerken biraz duygulanmıştım beni duygusal olarak etkileyen bir kaç film vardı ve bu filmde onlardan biri film muhteşemdi tam bir aile filmi bu film köpeğin sadık bir hayvan olduğunu kanıtlıyor bu filme puanım 10/9.
Batuhan Ç.
Batuhan Ç.

23 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Çok duygusal ve etkileyici bir film.Köpeklerin sahiplerine ne kadar sadık olduklarını anlatan harika bir film.Herkese tavsiye ederim.
B K
B K

9 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Flimin sonları göz yaşlarım sel oldu 凉
Sevginin temiz hali , sadakatin özeti bu film .. Sevgiyi verdikten sonra bir köpeğin bile size olan sadakatini, vefasını anlatır ..
bestelvan
bestelvan

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ay hachi ay hachi kafam gözüm şişti ağlamaktan valla:)))çok beğendim özellikle hachi ye diyecek kelime yok.izlemeden önce mendilleri yanınıza almanızı tavsiye ederim:))
mus-2
mus-2

24 Aralık 2010 tarihinde eklendi
güzel film!!!
Duygu D.
Duygu D.

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film boyunca titrek dudaklar ve acıyan bir boğazla izlediğim nadir filmlerdendi.Mutlaka izlemeli ve izletmelisiniz.Richard Gere kesinlikle başrolü Hachi ile paylaşıyor.
smdeger
smdeger

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
baştan sona kadar ağlattı süper bi film herkese tavsiye ederim.10/10
has-2
has-2

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok güzel bir hikayeydi. Daha güzel işlenebilirmiş.
Mustafa Kasikci
Mustafa Kasikci

26 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Ailecek izlenir. Çocuklara sarılıp izlemiştim. Richard Gere abimizi afişte görünce rastgele denkgeldi. İzledikten sonra pişmanlık duymazsınız.
kara5361
kara5361

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
son 20-30 dk sında ağlamamak güç...10/10
Süleyman E.
Süleyman E.

10 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
insanları tanımaya başladıkça hayvanları daha çok sevmeye başladım.Bir köpeğin dostluğu bir köpekliğin dotsluğundan daha iyidir.Herkese bu gerçek hikayeyi ve filmi izlemelerini tavsiye ediyorum.Dostluğun ve sadakatin ne olduğunu anlıyor insan,filmin japon versiyonuda var.ama abd yapım daha güzel
Ethem durmaz 44
Ethem durmaz 44

16 Nisan 2020 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi duygulu film :( keşke bitmese o köpek ölmese o adam ölmese zaten haçiko filmi çok eskilerden beri olduğu için güzel hikaye bulmuşlar aa benim üzüldüğüm şey bu heykelin japonyada olması offffffff of keşke bitmese dediğim en iyi film tam 5 yıldızı hak ediyor eğer bu filimi izleyecekseniz ağlamya hazırlanın çünkü bir erkeği bile ağlattı :( en duygusal film tabi bana göre ama bence sizede göre izleyin 5 puanı hak eden filmlerden biri Haçiko