ORHAN SANDIKCI
4 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Babam ve Oğlum dan sonra beni en çok ağlatan, beni en çok etkileyen bir filmdir. Sadakati, arkadaşlığı, karşılıksız ve katıksız sevgiyi, bir dostluk hikayesini anlatan gerçek bir yaşam öyküsü. Mutlaka izleyin ve izlettirin
Bu cok duygusal filmi hikayesini bilmeme rağmen izlememiştim. Sonunda Japonya ziyareti öncesi izledim ve cok ağladım. Cok güzel, izlemeye değer bir film..
Filmi izlerken biraz duygulanmıştım beni duygusal olarak etkileyen bir kaç film vardı ve bu filmde onlardan biri film muhteşemdi tam bir aile filmi bu film köpeğin sadık bir hayvan olduğunu kanıtlıyor bu filme puanım 10/9.
Çok duygusal bir film. Bir köpeğin baştan sona bütün duygu dolu bakışlarını, sadakatliğini anlatan harika bir film. izlerken hem içiniz sıcacık oluyor hem de göz yaşlarınızı tutamıyorsunuz.
Gözlerim doldu. Evet ağlamamak için zor tuttum kendimi. Bir köpeğin hikayesi insanı bu kadar derinden etkileyebilir mi evet Hachi'nin ki etkiliyor. Gerçek bir hikaye olması bir kaç kat daha etkisini arttırdı benim için. Japonya da heykelini dikmişler ve hala bekliyor şeklinde açıklama yüreğimi burktu. Hayvanlardan daha hayvanlarla yaşadığımız şu dünyada bu derece sadık bir köpek sanırım ders niteliğinde bir şey olsa gerek. Duygulanmamak elde değil. Bu hikaye herkesin der alması gereken bir hikaye. Sadakatin, dostluğun, arkadaşlığın değerini bir köpek kadar gösterebiliyor muyuz acaba.
Filmin ilk bir saati neşeli, eğlenceli geçerken, düşündüm acaba ne olabilir ki yani film bu kadar değerli yapacak diye sonraki yarım saatte cevabı almış oldum. Filmden spoiler vermeden yazmak istediğim için fazla derine inmedim ama bir köpek ve sadakati desem... Sulugöz arkadaşların peçetelerini hazırlayıp izlemelerini tavsiye ederim. Zira duygusuz insanları bile çok derinden etkileyebilecek bir film. İyi seyirler... 8.3/10
Mükemmel bir dostluk hikayesi,baştan sona sizi içine alıyor ve duygulanmamak elde değil,köpeklerin sadık olduklarını bilirdik ama bu filmden sonra sadık lafı az gelir diye düşünüyorum!
Beni çok etkilemiş bir film.Hachi ile Parker'ın dostluğu çok hoştu ve sonu gerçekten çok etkileyiciydi.Büyük bir anlam barındıran bir film. Hikayenin çok iyi işlendiği çok iyi kurgulanmış oyuncu kadrosu da iyi olan bir dakika bile sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. şiddetle tavbsie ederim iyi seyirler...
Filmin gerçek hikaye olması ayrı bir boyut katıyor. Böyle bir sadakati görünce duygularınız karışıyor. Oyunculuklar çk iyi. Köpekte rolünü o kadar güzel yapıyor ki insanlardan daha iyi oynuyor resmen. Gözünüzden yaş gelmemesi için biraz zorluyorsunuz. Duygulu, samimi ve içten bir film. Ben çok sevdim.
çok samimi ve duygulu bir film olmuş.izlerken duygulanmamak hatta göz yaşlarına boğulmamak içten bile değil.köpeklerin ne kadar sadık olabileceklerinin en gerçek örneklerinden olan hachiko'nun gerçek hayattan alınma hikayesi başarılı bir şekilde sinemaya aktarılmış..Richard Gere da gerçekten çok iyi oynamış.aile ortamında izlenecek çok güzel bir yapım.vakit kaybetmeden izleyin.
Köpek filmleri genelde basite kaçılmış, daha çok çocukların izlemesi için yapılmış filmler olur. Ama Hachiko çok iyi anlatılmış, çok duygusal, harika bir köpek filmi. Film istediğini başarıyor ve gözleriniz doluyor. Ayrıca dünya tatlısı bir köpek oynatmışlar filmde. 8,0/10