Yeşil Bölge
3,8

ilsalaron
ilsalaron

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Amerikadaki Akademi bir 'Hurt Locker' efsanesi(!?) başlattı onun üzerine de ödüller yağdırdı keşke bu film 'Hurt Locker' saçmalığından çok daha önce piyasaya sürülseydi. Bu film inanın bana herşeyiyle (kurgu, senaryo, oyunculuk vs.) o filme on basar. Matt Damon Başçavuş rolünde çok başarılı izlediğim filmler arasında haftanın en iyi filmi diyebilirim.
kobeiso
kobeiso

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
İsim anlamı olarak, Bağdat'ta bulunan, Saddam'ın Eski Cumhuriyet Sarayı'nı da içinde barındıran ve bölgedeki üst düzey Amerikalıların yaşadığı 10km2'lik "güvenli" bölge demek. Yapım olarak ise, afişinde, bence son yılların en başarılı aksiyon oyuncusu Matt Damon'ı ve "Bourne Supremacy ve Ultimatum'un yönetmeninden" ifadesini görüp heyecanlandığınız film demek. Fakat maalesef afiş sizi yanıltacak. Çünkü Bourne serisinde bulunan aksiyonu ve heyecanı bulamayacaksınız. Buna rağmen, konu olarak Irak işgalinin sebeplerini dürüstçe irdeleyen güzel ve izlenesi bir hikayesi var. Puanım: 7,5/10
juve-baby
juve-baby

8 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
nothing new!! yeni bişey yok cidden filmde, ama sıkılmadan izleyebileceğiniz iyi bi film, tam zaman geçirmelik kıvamında! ..***..
mfd-2
mfd-2

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Film güzeldi artık hollywoodda kabul etmeye başladı.Irakda KİS silahı bahanesiyle sivil halkı hunharca katlettiğini konu almaya başlamışlar.Ama o kadarda masum bir film değil, bunlar böyle yaşanırken bizim aramızda iyiler var demeyede getiriyorlar.Gerçi orasını bilemeyiz ama yaklaşık 10 yıldır bu savaş insanları paranoyak yaptığı için,'ya burda yine bi göz boyama var' diyebilirsiniz.izlenmesini tavsiye ederim.(8.0/10)
mstf-
mstf-

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ABD nin savaşa girme sebebi filmde farklı gösteriliyordu ama filmin sonunda Irak taki petrol rafinerilerini göstermesiyle neyi anlatmaya çalıştığını açıkça belirtti. Gayet güzel filmdi. Boş bir anınızda eğer izleyecek film bulamıyorsanız izleyin derim...