mehtap6
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu yorumları okudugum halde içimden bir ısrar bu filmi izlememi söyledi ve izledim ama beğenmedim soylenilenler dogru filmde neden nasıl ilişkileri yok sayılmış bişeyler oluyor ama anlaşılmaz.. konu iyi seçilmiş ama iyi perdeye aktarılamamış.
iyi diyemem ben bu filme zaten filmin tasarlanış şekli cok kötü senaryo güzel değil lindsay lohan için izledim onun hatırına 10/5 werdim vakiit kaybı ve ayrıca +18 yaşa da gerek yoktu..
filmi bugün izledim..aslında konusu güzel düşünülmüş ama işkence ve cinsel unsurlar çok abartılmış hemde manasız biçimde..bu senaryo daha güzel işlenebilirdi bence..yinede izlenebilir..
lindsay lohanın neden bu kadar başarısız olduğu ortada berbat bir film yeter artık çıksak denilecek bir tür ve hiçbir şey anlayamıyorsunuz neyin ne zaman olduğu belirsiz zaten salonda benden ve arkadaşımdan başka kimse yoktu film bittikten sonra neden iki kişi izlediğimizi anladık koca bir zaman ve para kaybıydı yazıkkk
İyi bir film beklentisi ile gidip hüsrana uğradım diyebilirim.Kimseyi etkilemek istemem ama filmde birçok sahne sinir bozucu ve bol bol kan var.Tek olumlu yanıysa izlerken filmin sonuna merak duyuyor olmak.