zafer-calayoglu
4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmin bence artı yanı lindsay lohan bilindik rolünün dışına çıkmış ve bir gerilimde oynamış ve bence bunu ilk denemesinde vasat olmayacak bir performansla ortaya koymuş. filmde neden - sonuç ilişkisini arıyorsun ama bunu film sana vermiyor. bu açıdan ozaman neden bu konuda bir film çektin oluyor sorular ve film bununda yanıtını vermiyor. akıcı değil sıkıntılı geçiyor çok yavaş anlatılıyor konu ve sadece li,ndsay in oyunculuğu için 10/6 verdim.
Açıkcasi evde izlenebilecek bir film.Sinemada izlemeye değmez.Konusu fena değil ama daha güzel işlenebilirdi.Katilin kim oldugu çok belliydi mesela.Sonrasında müzikleri hiç iyi bir seçim olmamıs bir gerilim filmi için.Film izleyiciyi şaşırtmıyor sonlara dogruda ne olaacagı cok açık belli edilmiş hiç merak uyandırmıyor.katilin kim oldugunu filmin başlarında tahmin yürütmek cok zor değil bahcıvan mı yoksa kızın piyano öğretmeni mi acaba diye bi ara düşünüyorsunuz ama filmin 30.dakkikasında katilin kim oldugunu 5 yasındaki cocuk bile anlar ki film 105 dakkika oldugun düşününce çok çok erken belirtilmiş katilin kim oldugu daha bircok hata bulmak mümkün 6/10 o da lindsay Lohan'nın güzel yüzü hatrına . :)
Filmden az önce çıktım, süperdi diyemiycem Lindsay Lohan için gittim, filmde gerildim bu konuda amacına ulaşıyor ancak, senaryoda mantık hataları var, sonuda beklediğim gibi değildi. İzlenebilir bir film sadece