Filme gitmeyi düşünüyorum. Yorumları okudum ve ayrı bi heyecanladım yaa uf. Arkadaşlar hepiniz 10 numara demişsiniz. Siz diyorsanız öyledir zaten:P Valla çok heyecanlandım. Ayın 27sinde sinemadayım :D ha ha hih ho ho aha hi hi hoh ah...how about a magic trik ? :D haha nerden nereye...
Michael Sheenin performansını çok beğendim çok iyiydi,Filme diyecek bir söz yok zaten,gidip görün diyorum..Filmin en iyi sahnesi ve aynı zamanda üzücü sahnesi 'Goodbye my love' :(10/8,5 verdim selametle :)
Filmi çok başarılı buldum.Gerçekten diğer filmlerdeki boşlukları çok güzel doldurmuş.Hatta film bitti,ilk filmi izledim hemen ardından.Olaylar çok güzel bağlanmış.4.filmde olacakmış arkadaşlar.Sinemada izlemedim ama gidilse de güzel izlenir bence.7.7/10
ben bugun izledim ve cok guzeldi en sonun da Lycan ların toplu saldırısı cok hosuma gitti genelde flim de güzeldi ama o sahne cok hosuma gitti izlemeyenlere tavsiye ederim
ewet serinin 3. filmi we 1 den sonra en iyi film sadece 2 beklenildigi kadar ii degildi diyebilirim bu filmde hikayenin başına dönülmüş lycan ları anlatıyor sürükleyici aksiyon sahneleri hoş ama yinede ilk filmin tadını wermiyor o bir gerçek tabi birde kate in yoklu beni filmden biraz soguttu :( 10/6
Serinin en iyi filmi bence.Seriyi baştan izleyecekler için aslında sıralama şu şekilde olmalı.İlk olarak Lycanların yükselişini sonra 1. ve 2. yi izlemek gerek.Çünkü zaman olarak Lycanların yükselişi bütün herşeyin başlangıcını konu alıyor.Seri harikaydı.Çok büyük bir etki bırakmıyor ancak izlerken haz duyuyor insan.Seriyi merak edenler hiç tereddüt etmeden izlesinler.
Lycanların yükselişi 2008 yapımı filmde Victor özel yeteneği olan bir lucia yı (lycan dır kendisi) çocukken öldürmeyip kendisini köle etmesiyle başlar. Lucia Victor ın kızıyla bir ilişkisi vardır. Victor ın bu ilişkiyi duymasıyla lucian a ağır ceza vermesi lucia da var olan özgür olma düşüncesini Victor dan kaçarak gerçekleştiri ; ama sevdiği kadın victorda dır. Sevdiği kadını kurtarmaya gider. Film çok karanlık mekanlar da çevrilmesine rağmen savaş sahnesi ve sürükleyicili yle dikkate çekiyor. filmin ilk bölümü ile konu bütünlüğü çook ii sağlamış. izlemediyseniz, izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca filmde ışıklandırma yetersizdi diyebilirim.
yapılan yorumları biraz abartı bulmuştum.Ama cidden denilen kadar varmış şahsen serinin en iyi filmi bana köre,değişik bir şey olmuş bu sefer.Ben çok beğendim.