Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi
3,8

skouss54
skouss54

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kate olmadıgı ıcın ızlemıcem!
olcayholat
olcayholat

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Öyle zannediyorum ki serinin en iyisi:) bu tarz seri filmlerde gittikçe aslında tempo düşer ama bu sefer öyle olmamış daha iyi efektlerle müthiş bir film çıkmış müzikler tartışmasızdı:)final çok iyiydi!
desqur
desqur

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
fena olmayan görsel açıdan iç açıcı bir film 10 üzerinden 7 veriyorum. film biraz flashback havasında olmuş :)
alper-1041
alper-1041

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence güzel bir filmdi fantastik seviyorsanız gidin 10/10
theselo-01
theselo-01

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Geriye gitmek yerine ileriye gitselerdi daha iyi olurdu.3.vampir lordunu çekselerdi özellikle...Bide arkadaş ben böyle iğrenç altyazıyla ilk kez film izledim:(
mph13
mph13

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence serinin en güzel filmi bu olmuş yüksek tempodaydı film 2 de biraz düşüktü tempo birincide de iyiydi resident evil den sonra izledim ve onun gibi bunuda beğendim konular aynı olmasada tarzları ve aksiyonları yakın
faruxahin
faruxahin

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
1. ve 2. film arasında köprü olan başarılı bir yapım olmuş.1 2 yi izleyip filmi sevdiyseniz bunu mutlaka izlemelisiniz. Ve bu filmin ortaçağda geçmeside 1 ve 2 ye göre daha farklı bir tat katmış. ırklar arası savaşın başlangıcınıda bu filmde görmüş oluyoruz.Yorumların aksine Rhona Mitra nın oyunculuğu Kate Backinsale nin yokluğunu hiç aratmamış filmde. 10/8.5
RAIN-M
RAIN-M

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bence fena olmamış güzeldi lakin vampirler biraz pasif kalmış gibi geldi okadar ama Lycans baya iyi olmuş güzel vakit geçirilebilecek bir fil Birinciden biraz kötü ama ikincisinden çok çok iyiydi bence.
hknclskn
hknclskn

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
1 ve 2 ye göre biraz vasat ama yinede izlenir...Michael Sheen bu filme çok yakışıyor...kurt adamların dönüşüm sahneleri fazla yok hatta hiç yok bu biraz eksik...
TC Hasret Alessa Sağlam
TC Hasret Alessa Sağlam

27 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Beş bölümünü de izledim ancak şunun diğer serilerle ne alakası olduğunu anlayamadım. Birinci bölüm olması gerekirken üçüncü sıraya koymak saçma olmuş. Diğer bölümlerdeki Selene ve Macheal karakterleriyle birebir kopyalanmış gibi. Filmi anlatan bir çoğu kişi sırf bu yüzden ölen kişiyi Selene sanıyor. Oysa ölen Victor’ın kızı Sonja. Victor zaten birinci bölümde Selene tarafından öldürülüyor üçüncü bölüme alıp yerleştiğiniz için “Nasıl ya, Victor ölmemiş miydi?” gibi sorular içine düşüyoruz. Kesinlikle sıralama hatası var serinin bu bölümü birinci sırada olmalı geri kalanı da ona göre devam ediyor zaten.
lloth-ansea
lloth-ansea

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film beklediğim gibiydi ve diğer filmlerde bir kaç saniye gördüğümüz ve geçmişi hatırlarken andıkları sahneleri tam olarak izledik.Herşeyin başlangıcını gittik.Güzel bir filmdi.Efektler olsun senaryo olsun.Ama yinede ilk filmi anmadan edemedim...
ilker-guzel
ilker-guzel

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
eğer ilk iki serisi beğendiyseniz bunu eminim beğeneceksiniz
hostel-saw
hostel-saw

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
iyi bir filim.ben ilk başta kate yok diye böyle bir filim olur mu dedim ama filmi anlayınca ilk filmin daha da öncesinde gecen bir konu.gayet güzel bir filim.serinin en iyisi değil ama gayet güzel bir filim...
castor-troy-2
castor-troy-2

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bi seri seriye devam ettikçe film daha iyi anlaşılıyor rhona mitra ise hem güzelliği hemde oyunculuğuyla göz dolduruyor
korkuluk-666
korkuluk-666

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
ilk iki filme göre çok daha iyiydi. özellikle Viktor karakterini daha bi sevdim bu filmde.. Favorim hep vampirler olmuştur o yüzden o kadar kötülük yapmalarına rağmen yine de favorim vampirler