Filmi daha izledim ama yorum ve fragmanlardan 1. ve 2. filmlerdeki savaşın ortaya çıkışını dataylı anlatıyor.hal böyle bir durum varken 4.film kaçınılmaz inşallah 3 yıl beklemeyiz....
Bu film bence çok kötüydü nedeni ise 1 ve 2 den sonra 3 ü değilde 0 (sıfır)ı çekmişler.Yani berbattı 1 ve 2 den sonra devamı çekilir en başa dönülmez 0/10
İlk iki filmi güzel kadroya baktığımda yönetmen ve seneryo yazarları 1 ve 2 ile aynı Kate Beckinsale ve Scott Speedman yok.Hep ölen kişiler geri gelmiş 1. filmdede bahsedilmişti Sonja die birinden Lucian anlatırken.Bu filmin bir geriye dönüş yaptığını gösteriyor.Daha sonra bu filmin türkçe altyazılısını izledim.Film güzel tamamen senariste iş düşmüş.Fakat filmleri çok arayla çıkartıyorlar.İlk film 2003 te 2.film 2006 da çıkmış.Hep 3 yıl arayla çıkartıyorlar filmleri.Tek Ricam şu filmleri 1 yıl arayla çıkarmaları.Filmin 1. si ve 2. si çok güzel 3. süde süper tavsiye ederim