Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi
3,8

zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

9 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ilk 2 serisi lkadar olmasada sadece gelişme kısmı olarak genele sadık kalınmış bir film olmuş. sadece soru işaretlerini gidermek için yapılmış o açıdan iyi ama aksiyon olarak seriden uzak kalmış bir yapım olmuş. 4. film gündemde bakalım gerçekleşecek mi? 10/4
Selcuk Genc
Selcuk Genc

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
dört dörtlük bir sinema ziyafeti...
makman
makman

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Demek öyleymiş.1. filmi izlediğimde sahneler güzeldi ama hikaye sizi çine çekmiyordu sonra 2. filmi seyrettik iyice film dağıldı biz sadece perde önünde izledik.ama şimdi 3. film bizi efsanenin başına götürünce nihayet 3 filmden oluşan ve bir konusu olan underworld serisi çıktı.BU filmde biraz sığ olmuş gibime geldi.Sanki biryere sıkıştık olaylar hep aynı çevrede döndü.
sarpcore
sarpcore

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Karanliklar ülkesinde yaşanan kurtadamlar ve vampirler savaşının öncesine,savaşın ilk neden başladığına gidiyoruz.Olması gerektiği gibi karanlik,bol kanlı ve yaşamak için verilen mücadeleyi beyazperdeye aktaran bir yapım.Olması gerekiği gibi lafını özellikle kullandım.Şu sıralar Alacakaranlık gibi sözüm ona bir vampir filmi çok popüler.Travestiye benzeyen ve kan içmeyen bir vampir anlayışı yetmez gibi birde arabesk filmlerden beter aşk sürünmeleri,gerçek vampir severleri derinden sarsmıştı.Ayaklar altına alınan vampir karizmasını kurtarmak ve vampir aşk filmi nasıl olur diye bir cevap gerekiyordu.Bu cevap Karanlıklar Ülkesi Lycanın Yüklesilişinden geldi.Karanlıklar Ülkesindede aşk teması işlensede,bizi kan,savaş ve karanlıktan uzaklaştırmadı.Önceki bölümler gibi etkisini sürdürdü.Yinede popüler durumdaki vampir aşk öğesinde fazla dolanmazsa iyi olur.Filmde Kate Beckinsale gözlerimiz arasada,en az onun kadar ekranı dolduran Rhona Mitra iyiydi.Tarzının meraklılarını tatmin edecektir.
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Len Wisemanın yapımcı olarak ekmek yemeye devam ettiği efsanenin! nasıl başladığını yine bir aşk hikayesinin etrafında anlatıldığı kaliteli olamayan aksiyon sahneleri, klişe yumağına dönen senaryosuyla izle unut tarzı bir film.
sinema
1 ziyaretçi
20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filme gitmeyi düşünüyorum. Yorumları okudum ve ayrı bi heyecanladım yaa uf. Arkadaşlar hepiniz 10 numara demişsiniz. Siz diyorsanız öyledir zaten:P Valla çok heyecanlandım. Ayın 27sinde sinemadayım :D ha ha hih ho ho aha hi hi hoh ah...how about a magic trik ? :D haha nerden nereye...
iihunter54ii
iihunter54ii

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kate Beckinsale (Selene)Hiç tat vermiyecek ama genede fragmanı güzel film de güzel olur umarım
-umittheking
-umittheking

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yaramaz filim en iyisi ilkiysi sonra 2si en kötusude bu olmuş artık 4 cekmesinler.
nka626060
nka626060

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Serinin 1 ve 2 den farklı olarak geçmişte geçen konu sanki serinin ilk filmiymiş gibi yapılmış 3 ten çok 1 gibi....
yildiray25yuksel
yildiray25yuksel

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
genelde 3 film toparlayıcı olur çünkü 2cisinde biraz düşüş vardı filmi kurtarmak istiyorlarsa iyi bir senaryo ve kurgu yapmaları lazım hadi hayırlısı ben umutluyum :)
olmezali1987
olmezali1987

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bunu izleyeceğine direk ikincisini izle çünkü film tam başladığı yerde bitiyor.
delidervis
delidervis

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yine klasik holywood senaryosu. üretecek konu bulamayınca mevcut konunun gerisini oluşumunu irdeliyor. vasatda değil mükemmelde değil. orta karar bir film. varlığı da yokluğuda emin olun kayıp değil. ama çerezlik filmler arasında yerini alır...
cemyilmaz0689
cemyilmaz0689

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
üzüldüğüm konu kate yok..ayrıca film geçmişi anlatıyor yani silah filan beklemeyin..ilk ikisi kadar güzel olacagını sanmıyorum..
sennetsu
sennetsu

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi.
theselo-01
theselo-01

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Geriye gitmek yerine ileriye gitselerdi daha iyi olurdu.3.vampir lordunu çekselerdi özellikle...Bide arkadaş ben böyle iğrenç altyazıyla ilk kez film izledim:(