Durdurulamaz
3,2

shekiL-2
shekiL-2

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Film Tam AnLamıyla Berbat.Tavsiye Etmiyorum.Çok Sıkıcı.Sokağa Atacak Paranız Varsa İzleyin Diyorum..
ismailtezel
ismailtezel

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Tamamen şaçmalık, olay sanki uzaya adam gönderilen bir yerde değilde Mozambikte geçiyor vakit ayırmaya bile değmez .. 10/2
İlteriş Göktürk
İlteriş Göktürk

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Genelde ağır eleştirilere karşıyımdır ama bu film zaman ve para kaybından başka birşey değil. Denzel Washington yerine tanınmamış biri oynasaydı film 4-5 puanı zor alırdı herhalde. Gerçi benim yinede vereceğim puan en fazla o kadar! Bu arada denmiş ki bu hikayeden ancak bu kadarı olur! Başka hikaye çeksinler o zaman silah zoruyla mı senaryo yazdırıyorlar adamlara? Filmin başından sonu belli zaten. 4-5 puan bile çok aslında bu filme. Daha önce iyi işler yapmış oyuncuların adını kullanarak milleti kazıklamaktan başka birşey değil bu film.
kafayapma
kafayapma

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Offf sıkıldık artık ya.hep aynı hikayeler dönüyor,dolaşıyor karşımıza farklı isimlerle çıkıyor.Kendi adıma remake filmlerden bıktım.
Burakrises
Burakrises

10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
hafte sonu saat 3-4 arası tv kanallarında verilen filmler gibi zaten dvdye düşer düşmez verirler tvde