Durdurulamaz
3,2

Chev
Chev

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Basit bir seneryo evet ama bu demek değildirki kötü bir film..
Bana kalırsa yapılabilecek en iyi şekilde yapılmış..
odinhan
odinhan

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film klişe olsada heyecan hiç eksilmiyor,gayet iyi aksiyon sahnelerine ve Denzel gibi bir oyuncuya sahip.

10/8
juve-baby
juve-baby

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
tipik Kurtarma filmi, Hollywoodda örneği çok fazla, ama film sizi yakalıyor ve sıkılmanıza olanak vermiyor.. sıkıcı bayram gününde sinemada iyi vakit geçirmeme sebep oldu (B) ..***..
can07
can07

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Durdurulmaz beğenerek izlediğim bir film olmuştu.aksiyonun yanında filmde geçen aile ilişkileride güzel işlenmiş bana göre.Filmin sonuda oldukça güzeldi.Sıradan bir film sanılmasın merak eden arkadaşlara tavdiye ederim..
mennan
mennan

21 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bu kadar kısa bir olaydan akıcı bir film çıkarıp, iki saate yakaın izleyici sıkmadan yerinde oturtabiliyorsanız, başarılısınız demektir. Bir Scott yapımı...
real-boy40
real-boy40

14 Mart 2011 tarihinde eklendi
konusu normal sıradan olsa bile heyacanıyla izlettirmeyi başarıyor,o kadarda başarısız bir yapım değil,ortalama bir gerilim-aksiyon türü diyebiliriz 10/7,3
uzeyr
uzeyr

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
en azından değişik bir senaryo ve tabi denzel washington var..8/10
asdf_13
asdf_13

3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
perlham 123 yakın bi senaryo...inşallah Denzel ın kariyerine bi berbat film daha ekllemez Tony Scott
halley200
halley200

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bir filme izlemeye başlarken filmi izlemek için izleyin derim bu kadar eleştirecez diye kasmayın arkadaşlar,güzel bir aksiyon filmi olmuş evet içinde bazı mantık dışı sahneler var ama genel kurgusu bakımından temposu başından sonuna kadar düşmeyen keyifle izlenecek bir film...
FrankMoses
FrankMoses

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
orjinal bir konu mu? hayır kesinlikle değil. Hatta Denzelin Travoltayla olan filmi Pelham1-2-3 e benzer bir konu gene tren.fazla bişey beklemiyorum dvdsini beklıycem açıkcası.