Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
3,8

Mert H
Mert H

6 Haziran 2016 tarihinde eklendi
Film birden son buluyor ve en az üçleme yapılacağının garantisini verebiliriz filmde verilen mesajlarla.. 3 boyutlu efektlerine gelecek olursak uzun süre sonra üç boyutlu gözlüğü takmamın karşılığını verdi bu film, o kadar söyleyeyim siz anlayın yani. Yıllarca süren filmin geliş aşamasından dolayı beklentileriniz çok yüksek olabilir fakat bu kadar yüksek beklentiyle giderseniz karşılığını alamazsınız baştan söyleyeyim. Hikayesine tam olarak hakim olamasam da ucundan baktım filme girmeden önce ve film oldukça kısa gözüküyor sırf bu film bile bir üçleme olabilirmiş, ağır bir anlatım var filmde. Ayrıca hikayeyi hiç okumamış biri her yerde yapılan reklamlardan filme giderse hiçbir şey anlamaz maalesef bu da düşünülseymiş iyi olacakmış. Bu konuda sınıfta kaldığını söylemeliyim çünkü izlediğimiz diğer "süper kahramanlı filmler"de karakterler tek tek anlatılır,tanıtılırdı. Görsel efektlere diyecek yok fakat filmin karmaşıklığı,kısalığı ve bilmeyen insanın hiçbir şey anlamadan çıkacağı bir film olduğundan puanım 3 olacak bu filme..
HeroesDieAlone
HeroesDieAlone

7 Haziran 2016 tarihinde eklendi
Ben Warcraft ve World of Warcraft oyuncusu olarak bu filme hayran kaldığımı belirtirken; bu filmin asla ama asla Lord of the Rings serisiyle kıyaslandıralamayacağını düşünmekteyim. Film yorumlarında LoL Dota çakması ya da herşeye lol çakması yazan -15 yaş bireyler (?) gibi bir çatışma çıkmış, buna sadece gülüyorum. Hobbit serisinden sonra lotr hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Sir Peter Jackson eğer Silmarillion'u çekme izni alırsa ve birkaç yüz bölümde (evet, silmarillionu anlamak ve anlatmak için birkaç yüz bölüm ancak yeter) düzgün bir şekilde anlatabilirse Silmarillion tıpkı lotr gibi efsane kalacaktır ve en az 1 yüzyıl daha yerini kimse geçemeyecektir.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

9 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
izlerken asla sıkılmayacağınız keyifli bir fantastik film serilerinin daha iyi olacağını düşünüyorum 7/10
Sertuğ T.
Sertuğ T.

2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Film cok hızlı başladı ve cok hızlı bi biçimde ilerledi bu filmin başlarını biraz sıkıcı yaptı. Bence Hikaye ve olay örgüsü iyiydi amma ve lakin Oyunu Oynamamış Birri olarak bazı yerlerde kafama soru işaretleri takıldı diyebilirim. Onun dışında filmin efektleri , aksiyon sahneleri cok güzel olmuş. Fel denen büyü olayıda. Her karakterte özel olarak bir hikaye hazırlanmış ve hikaye üstünde cok emek harcandığıo belli mesela Garonanın isminin lanetli anlamnına gelmesi annesinin yakılması , Medivh sevdiği kadınla ilgili hatıraları ve Lotharın eşini suçlu hissetmesi gibi . Film oyuncular için hayal kırıklığı olabilir ben oyunu oynamadım ama genede filmden memnun kaldım ve eğlendim baş düşman olan Gul cok iyi olmasada Geçit olayı cok iyiydi . Onun dışında Khadgfar karakteri cok güzeldi yeminin bozan bir büyücüydü ama gerçekten merkalı ve iyi bi karakterdi 10/7.1 Güzel ama bazı eksikleri var 2. Film için merakla heyecanlanmıyorum eğer 2. filmi daha iyi eksikleri tespit edipo yorumlara bakaraak yaparlarsa devam filmi müthiş olur !