MERT S.
22 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Sıktı. Gereksiz uzundu. Ancak hikaye cok olmasa da iyiydi. Benim bu filmde takılıliğım temaydı. Tema Avrupa'ya gidenlerin farkli kaderler yasadigi; kimi zengin oluyor kimi kaybeden oluyor. Tamam da sen bunu herhangi bir filmde kaybeden ve kazanan iki karakteri yan yana koy bunu anlatırsın. Bu ugurdaki maceralar anadusunceye hic birsey katamamis.
çok güzel bir film,kesinlikle hakettiği ilgiyi görmediğine katılıyorum doğru dürüst reklamı bile yapılmadı.böyle gerçeği yansıtan filmleri izlmeyi niye sevmiyoruz anlamıyorum
bence mükemmel bir film her ne kadar türk olarak türk filmerini begenmesekte ben cok begendim ve etkilendim..filmde bir kaç yerde iyi laf ediyorlar..ne olursa olsun nerden geldigini ve özünü asla unutma ..birde ali sürmeli süper bir adam..döktürmüş gene izleyin.
uzun zamandır izlemeyi dşündüğüm ve sonunda dün izlediğim film; Umut Adası.
öncelikle puanının daha yüksek olması gerektiğine inanıyorum. Bence, seçtiği konuyu etkileyici bir dille anlatmış. Klasik gurbet hikayelerine benzeyen, ama bazı özellikleriyle başkalaşan bir yapıt. Son dönem de çekilen çok iyi türk filmleri arasında bence. Mutlaka izlenmeli. 6/10
bence çok güzel ve duygusal bir film olmuş neden hiç reklamının yapılmadığını anlamadım zaten bu ülkede neye gerçek değerini veriyoruzki anlamış değilim mutlaka izleyin beğeneceğinize eminim