classman82
10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
zevkle izlenecek,güzel bir türk filmi.oyunculuk çok iyi.ancak hakettiği ilgiyi görmediği kanaatindeyim.bulunduğunuz yerde gösterimde ise bu film,mutlaka gidin.
dün gece izledim filmi beğenmedim desem yalan olur dünyayı kurtaran adamın oğlundansa bu filmi tercih ederim en azından bişiler alatmak istyen bi film 10 üzerinde 7
bende filmi daha yeni izledim ve şunu söylemeliyim filmin vizyona girdiği zamanı ve çıkan sansasyonu hatırladığımda buna hiçte gerek olmadığını sadece filmin reklamı yapılsaydı daha iyi olurdu ama FİLM ÇOK HOŞUMA GİTTİ işlenişi, konusu çok güzel olmuştu bence bu film gene halkın arasında tavsiye edilseydi ikinci bir babam ve oğlum vakasıyla karşılaşırdık ama demekkş ben bile film manyağı olmamam rağmen daha yeni izleye biliyorsam demekki halkımızda gereken vazifeyi yapmamış demektir. bir arkadaşım yüzüklerden sonra en iyi film demiş kısmen bende katılıyorum ÇOK KALİTELİ BİR TÜRK FİLMİ olmuş.
Kesinlikle bu puanı hak etmiyor.Son zamanlarda izlediğim en başarılı yapımlardan.Yönetmeni çok profesyonel buldum.Çok durağan bir konusu olmasına rağmen olayları ustalıkla bağlamış birbirine.Oyunculuk ve müzik yönünden de çok etkilendiğim bir film.Ben arşivime ekledim.Bence arşivlik bir film bu.Kesinlikle tavsiye ediyorum...8/10
çok güzel bir film,kesinlikle hakettiği ilgiyi görmediğine katılıyorum doğru dürüst reklamı bile yapılmadı.böyle gerçeği yansıtan filmleri izlmeyi niye sevmiyoruz anlamıyorum
Son dönemde vizyona giren türk filmleri arasında gerçekten iyi bir yere sahip olduğunu düşünüyorum Arzu Yanardağ beklediğimden daha iyi bi performans sergilemiş. Filmde bazı sahneler kesilmiş ama yinede izlenmesi gereken filmler arsında olduğunu düşünüyorum..