kuzularynsessizli-i
8 Mart 2010 tarihinde eklendi
Clint Eastwood un oyunculuktan sonrada yönetmenlikteki kalitesini gösterdiği, doruk noktaya ulaştığı bir film. Bu adam oyuncu olarak ulaştığı başarıyı yönetmenlik de de sürdürüyor ve ömrü izin verirse sürdürmeye de niyetli. Morgan Freemanın Mandelaya aşırı benzerliğini ve rolünü başarıyla oynamasının yanında, Matt Damonun Francois Pienaar'a çok fazla benzememesine rağmen yinede ölçülü ve iyi oyunculuğuyla filmi bir numara yapmışlar. Ben Matt Damonun yerine Ewan Mcgregor un o role (Francois Pienaar'a) daha uygun olabileceği kanısındayım gerek fiziki gerekse de yüz benzerliğiyle iyi bir seçim olabilirdi ama yapımcılar ve yönetmen gişede başarı istediğinden son dönemlerin gözde ismi Matt Damon u seçmiş olabilirler. Morgan Freeman ın Mandela'yı başarıyla canlandırdığı bu filmle en iyi erkek oyuncu dalında ödülü almasını isterdim. Bir sürpriz beklemiyor değilim, alırsa da şaşırmam?Ayrıca film biterken resimler eşliğinde çalan slow parça muhteşemdi bana göre son dönemlerin en iyi soundtrack parçası olabilir. Mutlaka dinleyin.
barlasturan mükemmel yorum yapmışsım canı gönülden deslekledim .saçma yorum yapanlara ders olsun yorumun .alkışlıyorum .Filme gelince matt damonun bagger vanceden sonra güzel oynadığı ikinci filmiha bide can dostum ve yetenekli bay ripley var...10/9