Beynelmilel

onurb5481
onurb5481

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
senaryosu, oyunculugu, muzikleri ve mekanlarıyla göz dolduran fakat bazı aksamalarının da sebebinin iki yonetmene sahip olmasından kaynaklandıgını tahmin ettigim ve bu yuzden de 2. bir 12 eylul basyapıtı olma sansını az bir farkla kaçırdıgı kanaatıne vardıgım beynelmilel’de, simdiye kadar hep altan erkekli’nin gölgesinde kalan cezmi baskın’ın, aslında bas karakter oyunculugunun da hakkından hakkıyla gelebilecegini gösteriyor. bu guzel filmle birlikte artık bkm’nin 2. bir yılmaz guney ya da bizden bir costa-gavras çıkaracagına inancım artmıs bulunmaktadır.
fidel-2
fidel-2

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film hoş güzel ve tatlı.. aralar biraz kopuk gibi tam sürüklemiyor ilk yarım saat ama hoş bir film izlemeye değer..
sinema
1 ziyaretçi
6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten güzel. yapımda emeği geçen herkese teşekkürler .fakat konuyu tam olarak anlatamamış bence . buda puanda biraz kırmama sebep oldu
emirgulay
emirgulay

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
aslında filmde güzel yüzünüzde tebessüm yaratacak hatta bazen kahkahalar attırabilecek espriler war .ama sadece o kadar...