müzikler çok sevimliydi,özellikle bitişte ağlattı baya beni.çok mükemmel değil belki çok elle tutulur bi olay olmadı hızı gelişti sahneler ama bu tarz eleştriyel politik filmlerin çekilmesi çok doğru,mutlaka izlenmeli.
film guzel muzikleri harika bazi diyaloglar inanilmaz iyi...Ama darbe oncesini ve sonrasini konu alan filmler cok fazla ve yeni biseyler eklenemiyor.Komedisi yapildi drami yapildi belgeseli yapildi ama tadinda birakilmali...
12 eylül'ün anlatıldığı "başarılı" ya da farklı tarzda öyküler her zaman tüylerimizi diken diken ediyor..12 eylül'ün toplumda yarattığı tahribat ya da başarısız devrim hareketleri çok güzel işlenmiş..Kapanış ise sanırım her izleyende bi hüzün yaratmıştır..
Farklı bi pencereden yine aynı manzara..12 eylül unutulmaz unutulmayacak da..trajikomik hikayesiyle izlenilmesi gerekir..
ben bu filmin dvdsinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum.Fakat izleyince büyük bir şokla karşılaştım.film beklemediğim bir sonla bitti.trajikomik değil de daha komedi ve politik bir film bekliyordum açıkçası bu filmden beklediğimi alamadım