Beynelmilel

herhangibirsey
herhangibirsey

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmi az önce izledim. Senaryosu ile, kurgusu ve oyuncuları ile Türk Sineması' nın ödülü hakeden nadir filmlerinden bir tanesi. Başrol oyuncularından tutun, figüranlarına kadar kusursuz bir oyunculuk sergilenmiş. Mutlaka seyredin.. Tam puan.
Emek verenlere teşekkür ediyorum.
altayli13
altayli13

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hakıkaten ılk fragmanını ısledıgımde cok sacma olduguna ınandıgım ama bır cok guzel tepkılerden sonra gıttıgımde karsımda mukemmele cok az kalmıs cok komık cok duygusal son derece nadır fılmlerden bırı ozgu namalda cok ıı oynamıs aynı sekılde cezmı baskın fılmde cok ıyı mutlaka ve mutlaka ızleyın 80 donemının ınsanlar uzerındekı etkısıını en ıyı anlatan bır fılm
b-seray
b-seray

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
içinde çok şey bulacaksınız izleyiniz ... izleyiniz.. izleyiniz...
savasan-krall
savasan-krall

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kurtlar vadısı fılmınde hayalden abd lılerın kafaya cuval gecırmeyı sevenler bu fılmı sevemeler fılm harıkaydı tavsıye ederım...
sempachat
sempachat

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir filmdi.baslarda guldum sonunda hickira hickira agladim. ozgu namal'i begenirdim ama bufilmden sonra hem kendisine hem oyunculuguna bir kez daha hayran kaldim ve filme 10 puan verdim.
sinema
1 ziyaretçi
18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle gidip görülmesi gereken bir film. Cok etkileyici bir filmdi ve ben sonunu da cok begendim.Cok iyi is cıkarmıslar!!!
sefa-saglam
sefa-saglam

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
cagdas turk sinemasının en guzel filmi veya en guzel filmelerinden biri turk sinemasındaki bu tur filmler beni gurulandırıyor
yusa-c
yusa-c

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Nadir beğendiğim türk filmlerinden birisi.Mutlaka izleyin,öylesine girmiştik fazla bi beklentimiz olmadan ama tahmin ettiğimizden de daha iyi bi film çıktı.Tavsiye Ederim.
alga
alga

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda gittiğim en iyi filmdi. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Filmde çok sağlam bir 12 Eylül eleştirisi var. Cezmi Baskın ve Özgü Namal çok güzel oynamışlar.

Filmin özellikle final sahnesi bu dönemde yaşananların ne tür bir saçmalık olduğunu gayet güzel vermiş.
careem
careem

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izleyen, tek bir kişiden dahi olumsuz yorum duymadığım filmdir: Beynelmilel

Herkes bu filmi izlesin...

10/10
gurhancel
gurhancel

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda Çekmek için çekilen türkfilmlerinden sonra türkfilmlerine karşı bir önyargım olmuştu fakat bu film benim önyargımı kıracak kadar mükemmel bir film.Mutlaka seğredilmesi gereken olmazsa olmaz denilen türkfilmleriniz arasına gireceğinden kuşkunuz olmasın.
badcho
badcho

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Harika bire filmdi. Herşeyden biraz barındırıyordu içinde. Kesinlikle görülmeli bence. Çok sıcaki çok duygusal, çok komik,içten bir hikayeydi. Özgü Namal'ın oyunculuğu muhteşemdi. Benim anlayamadığım neden bu kadar az puan almış? 10/10.
shuruckam
shuruckam

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok güzel bi film olmuş. Hem güldüm hem ağladım :)
neslihansaglam82
neslihansaglam82

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
o dönemi bambaşka bir yönden ele almış, diğer birbirine benzeyen filmlerden ap ayrı bir tatta ssüper bir film...