electronica
4 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Beynelmilel 1982 yılında geçen komik olayları konu edinen bir film. Askeri yönetim şartlarına uyum sağlamaya çalışan kasaba halkı ve ayakta durmaya çalışan bir müzik grubunun hikâyesi. 80 askeri cunta döneminde yaşananlar bir kara mizah olarak geliyor karşımıza .. İzlenebilir ...
Karanlık bir dönem olan 1982 darbesini konu alan, kah ağlatan, kah güldüren bir film. Oyunculuklar vasat fakat konu ve senaryo çok iyi işlenmiş ve sonu da iyi bağlanmış. İzlerken hiç sıkılmayacağanız filmlerin başında geliyor. Türk toplumunun kırılma noktalarının en önemli dönemlerinden birine trajikomik bir şekilde ışık tutan bu yapımı mutlaka seyredin.
Sıradan bir olay çok güzel anlatılmış. Film baştan sona kendini keyifle izletmeyi ve sonunda sizi duygulandırmayı başarıyor. Türk sineması adına iyi bir yapım olmuş.
cezmi baskın diyorum başka bişey demiyorum böyle bi oyucunun bi başrol filmi olmaması çok yazık olurdu filme gelince son yılların modası solcular gariban askerler ezen :D vizon tele tuba babm ve oğlum vs vs
Son derece başarılı. Baştan sona zevkle izledim. O kadar içten çekilmişki. Filme yabancı kalmak mümkün değil. Son ana kadar güldürüyor, eğlendiriyor. Ama son anda o dönemde yaşananların hiçte gülünesi şeyler olmadığını çok güzel göstermiş. Filme emeği geçenleri tebrik ediyorum.
görüntü açısından kötü koşullarda izlemiş olsamdaa ne güzel filmsin sen beynelmilel:)1980 li yılların her detayından bir film çıkar zannedersembeynelmilel benim için gözlerimi yaşartırken güldürebilen de bir film oldu. ne desem ki başka beynelmilel gibi bişiy işte...
Siyasi göndermeyi konu alan bunu da yer yer basarı ile uygulayan bir film.Senaryoda gedikler var ve film mesaj kısmına cok ama cok geliyor fakat bu acıgı oyunculuklar ve final bölümü kapatabiliyor diyebiliriz.6/10
Filmin Tarsus’ta çekilmesi daha bir çekti beni.Yıllar önce doğuda yaşananları anlatıyor ve bu yönüyle takdir edilebilir.Özgü Namal her zamanki gibi hakkını veriyor.Ben bu filmi sevdim;hem komik,hem dramatik.
Filmi cok begendim aslinda..Gerektigi yerde gulduruyor gerektigi yerde aglatmasinida biliyor, oldukca guzel bir senaryo kayda deger bir film izlenmeli..
Hem ağlanan, hem de gülünen bir film...Başrol oyuncuları güzel oynamış tebrik ediyorum. Senaryoda da çok güzel bir cümle geçti hatta ağlamak gülmenin kardeşidir diye... Ben 12 Eylül dönemini yaşamadığım için bu filmi izleyince, biraz daha öğrenmiş oldum o dönemde neler olup bittiğini...Herkese tavsiye ediyorum, gidin izleyin:) 7/10
gerçekten başarılı bu film,fakat oyunculuk olarak bahri beyatı tek geçerim.Bu arada 12 eylül ün kanayan ve ısrarla gösterilmesi gereken yarasını harika bir biçimde ifade etmiş
film cok guzeldi biraz kopuk ama oyunculuk ii ve cok duru aşk ise cok saf ve guzel bence herkes gitsin sinemadan biraz mutlu biraz huzunlu ayrılacaklar