Beynelmilel

electronica
electronica

4 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Beynelmilel 1982 yılında geçen komik olayları konu edinen bir film.
Askeri yönetim şartlarına uyum sağlamaya çalışan kasaba halkı ve ayakta durmaya çalışan bir müzik grubunun hikâyesi. 80 askeri cunta döneminde yaşananlar bir kara mizah olarak geliyor karşımıza .. İzlenebilir ...
Amir Han
Amir Han

14 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Karanlık bir dönem olan 1982 darbesini konu alan, kah ağlatan, kah güldüren bir film. Oyunculuklar vasat fakat konu ve senaryo çok iyi işlenmiş ve sonu da iyi bağlanmış. İzlerken hiç sıkılmayacağanız filmlerin başında geliyor. Türk toplumunun kırılma noktalarının en önemli dönemlerinden birine trajikomik bir şekilde ışık tutan bu yapımı mutlaka seyredin.
atakanozruh
atakanozruh

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Sıradan bir olay çok güzel anlatılmış. Film baştan sona kendini keyifle izletmeyi ve sonunda sizi duygulandırmayı başarıyor. Türk sineması adına iyi bir yapım olmuş.
Kptan Custo
Kptan Custo

19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
cezmi baskın diyorum başka bişey demiyorum böyle bi oyucunun bi başrol filmi olmaması çok yazık olurdu filme gelince son yılların modası solcular gariban askerler ezen :D vizon tele tuba babm ve oğlum vs vs
Demirtas
Demirtas

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Son derece başarılı. Baştan sona zevkle izledim. O kadar içten çekilmişki. Filme yabancı kalmak mümkün değil. Son ana kadar güldürüyor, eğlendiriyor. Ama son anda o dönemde yaşananların hiçte gülünesi şeyler olmadığını çok güzel göstermiş. Filme emeği geçenleri tebrik ediyorum.
pelgraf
pelgraf

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
görüntü açısından kötü koşullarda izlemiş olsamdaa ne güzel filmsin sen beynelmilel:)1980 li yılların her detayından bir film çıkar zannedersembeynelmilel benim için gözlerimi yaşartırken güldürebilen de bir film oldu. ne desem ki başka beynelmilel gibi bişiy işte...
tarhansimsek
tarhansimsek

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ya güzel olmuş hele de cenaze törenindeki sahnede koptum vallahi.
nskmourinho
nskmourinho

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Siyasi göndermeyi konu alan bunu da yer yer basarı ile uygulayan bir film.Senaryoda gedikler var ve film mesaj kısmına cok ama cok geliyor fakat bu acıgı oyunculuklar ve final bölümü kapatabiliyor diyebiliriz.6/10
yenilige-dogru
yenilige-dogru

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filmin Tarsus’ta çekilmesi daha bir çekti beni.Yıllar önce doğuda yaşananları anlatıyor ve bu yönüyle takdir edilebilir.Özgü Namal her zamanki gibi hakkını veriyor.Ben bu filmi sevdim;hem komik,hem dramatik.
ayna-fb27
ayna-fb27

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
her türk filminde olduğu gibi bu filmdede türkler içinde birtane mütedeyyin insan yok... hiç mi ezan okunmuyor adıyamanda... komik
beck31
beck31

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmi cok begendim aslinda..Gerektigi yerde gulduruyor gerektigi yerde aglatmasinida biliyor, oldukca guzel bir senaryo kayda deger bir film izlenmeli..
happyface
happyface

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Hem ağlanan, hem de gülünen bir film...Başrol oyuncuları güzel oynamış tebrik ediyorum. Senaryoda da çok güzel bir cümle geçti hatta ağlamak gülmenin kardeşidir diye... Ben 12 Eylül dönemini yaşamadığım için bu filmi izleyince, biraz daha öğrenmiş oldum o dönemde neler olup bittiğini...Herkese tavsiye ediyorum, gidin izleyin:) 7/10
widmark-2
widmark-2

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerçekten başarılı bu film,fakat oyunculuk olarak bahri beyatı tek geçerim.Bu arada 12 eylül ün kanayan ve ısrarla gösterilmesi gereken yarasını harika bir biçimde ifade etmiş
zgrklc
zgrklc

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
oyunculuk cekım ve muzık secımı takdıre layık bence.cok abartılmammıs ve esprıler ınceydı.bu fılmde basrol lrden cezmı baskının odul almasını yeglerdım ozgu namal ın yerıne
bordello86
bordello86

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
film cok guzeldi biraz kopuk ama oyunculuk ii ve cok duru aşk ise cok saf ve guzel bence herkes gitsin sinemadan biraz mutlu biraz huzunlu ayrılacaklar