Demirtas
22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film yüksek bir tempoyla başlıyor ve film bitene kadar bu tempoyu kaybetmiyor. Bol kovalamacalı, yüksek sesli, çok efektli bir amerikan aksiyonu. Eğlenceli ve zaman geçiremek için bire bir. Mantığınızı fazla devreye sokmadan izlerseniz keyif alabilirsiniz.
Kontrolden çıkan yapay zeka gibi daha önce defalarca işlenmiş bir konuda yeni bir şey yok açıkçası.D.J Caruso Disturbia ve Taking Livesta olduğu gibi yine senaryoyu yeterince kullanamıyor.Two for the Money yorumumda kendisinden ümidi kesmek için bir neden daha olduğunu yazmıştım.Eagle Eye bu neden oldu işte.Orta karar bir aksiyon/gerilim.Sinemada izlemenin gerekli olduğunu düşünmüyorum.
Bol aksiyon sahnesi, biraz da artık herkesin haberdar olduğu "derin" bilgiler. Ama senaryo gereği çok da ileri gidilemiyor bir yerden sonra. Başlarken ki yüksek beklenti filmin sonlarına doğru iyice azalıyor ve elimizde geleceği ele geçirmeyi hedefleyen yüksek teknolojiyi alt eden kahraman insanoğlu temalı bilim-kurgu kalıyor. Aynı yemeği ye ye dur. Nereye kadar Hollywood!!!!
Arkadaşla filme gerçekten büyük umutlarla gittim ancak, aradğımı bulamadım. Filmin metrajı uzun olsun diye gereksiz yere yapılan diyaloglar ve bildik bir senaryo. bence altı puan bu filme yeterdi. ayrıca flmin başrolündeki aktörümüz ise fazla çocuk kalmış.
Bence çok başarılı, sürekliyici ve gündem dair bir film (özellikle Türkiyede bu dönemde böyle filmin gösterilmesi çok manidar filmi izleyince ne demek istediğimi anlarsınız). Belki çok Amerikancı, 9/11ci ancak oyuncular çok iyi özellikle Michelle Monaghan ve Labouef çok iyi bir ikili olmuşlar.