Kartal Göz
4,1

cemyilmaz0689
cemyilmaz0689

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
olumsuz yorum yapanların adını hafızanızda iyi tutun ve onların hiç bir filme yaptığı yorumu dikkate almayın =) şaka bir yana son yıllarda izlediğim en sağlam aksiyon filmi..

abartmıyorum 10/10!!
erkangulen
erkangulen

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok etkileyici sürükleyici aksiyonu bol bir filmdi, bu bilgisayarlardan korkulur!!!
dedeali
dedeali

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir aksiyon
spielberg her zamanki gibi çok iyi iş çıkarmış
aksiyondan hoşlananlara tavsiye ederim

xle0
xle0

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kız arkadasımla gıttım
gercekten guzel bır fılm oldukca zevk aldım
kesınlıkle sıkılmayacaksınız

shaia lebeouf transformersta sonra burada da rolunun hakkını vermıs
kaya504
kaya504

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok keyifli ve sürükleyici bi film tavsiye ederim..
orsau
orsau

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Genel anlamda bekletilerimden fazlasına yanıt verdi. Shianın oyunculuğuna sözüm yok. Disturbia dan sonra yakın takipcisi olmuştum. Anne mükemmel aşık oldum. Sonunu biraz İ robot a benzetsem de güzel film.aksiyon ve macere sevenler gidebilir
oguzhan15121986
oguzhan15121986

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
dumura uğradım sonunda da oha falan oldum:P yüksek gerilim hattının kopmasını izleyince :))
imparatoraziz
imparatoraziz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Fakülteden 5 arkadaşla gittim. Bence, güzel bir film. Hatta, izlerken normalden çok da eğlendik diyebiliriz. Eğer, bana soracak olursanız, mutlaka izlerim derim. Pek fazla bir şey kaybetmezsiniz.
ekinciyakup
ekinciyakup

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi dün istinye park da izledim...
Hiç sıkılmıyosunuz sonuna kadar bişeyleri merak ediyosunuz hep ve çok var sürükleyici bi film... son zamanlarda izlediği iyi filmlerden birisi...
Yapay FBI zekasına eminim bayılıcaksınız :)
Şenyıldız
Şenyıldız

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar harika bir film kaçıran üzülür. film full aksiyon her dakika oha çüş diyorsunuz. bu çocukta iş var gerçekten transformersdaki performansından sonra en iyisi diyebilirim.
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır böyle bir film izlememiştim.yılın filmi dark knight diyordum ama eagle eye bence mükemmel oyunculuklar,güzel senaryo ve tabii ki s.spielberg.yerimde duramadım ve acayip gerildim izlemeyen çok şey kaybeder. 10/10
chttyby
chttyby

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Şu günlerde fragmanına hayran kalıp da aslını izlediğimde hayal kırıklığına uğratmayan birkaç filmden bir tanesi de bu.. Gerçekten çok başarılı bir film olmuş. Kurgusu, görsel efektleri muhteşem.. O sesin o kadar şeyi nasıl hatasız ve gecikmesiz olarak gerçekleştirebildiğine ve herşeyi önceden kusursuz bir şekilde planlamasına başta hayran kalıyorsunuz, ama sesin kimliğini öğrendiğimizde bu hayranlık ortadan kalkıyor.. Filmin ilk yarısında gerçekten meraktan ölebilirsiniz.. İkinci yarısında ise acaba ne olacak diye merakla beklediğinizden, bir saniye bile soluğunuz kesilmiyor.. Gerek aksiyon sahnelerinin dolgunluğu, gerek izleyicide uyandırdığı merak bakımından dört dörtlük bir film. 10/10