Kartal Göz
4,1

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filmin sonuna kadar, bir merak duygusu ile seyrediyorsunuz. Başarılı bir aksiyon...
tarhansimsek
tarhansimsek

27 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
S.LaBeouf ve M.Monaghan ikilisi çok iyiler. Özellikle de S.LaBeouf Transformes serisindeki oyunculuğunu burda tavana vurdurmuş. Göz dlduran bir oyuncu. Film son derece güel. Aksiyon ve gelecek dolu :D Yani sonumuzun nerden olacağına dair. Cep telefonu icat oldu muhabbet bozuldu; kameralar icad oldu Ademin soyuna kum doldu...
orsau
orsau

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Genel anlamda bekletilerimden fazlasına yanıt verdi. Shianın oyunculuğuna sözüm yok. Disturbia dan sonra yakın takipcisi olmuştum. Anne mükemmel aşık oldum. Sonunu biraz İ robot a benzetsem de güzel film.aksiyon ve macere sevenler gidebilir
chttyby
chttyby

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Şu günlerde fragmanına hayran kalıp da aslını izlediğimde hayal kırıklığına uğratmayan birkaç filmden bir tanesi de bu.. Gerçekten çok başarılı bir film olmuş. Kurgusu, görsel efektleri muhteşem.. O sesin o kadar şeyi nasıl hatasız ve gecikmesiz olarak gerçekleştirebildiğine ve herşeyi önceden kusursuz bir şekilde planlamasına başta hayran kalıyorsunuz, ama sesin kimliğini öğrendiğimizde bu hayranlık ortadan kalkıyor.. Filmin ilk yarısında gerçekten meraktan ölebilirsiniz.. İkinci yarısında ise acaba ne olacak diye merakla beklediğinizden, bir saniye bile soluğunuz kesilmiyor.. Gerek aksiyon sahnelerinin dolgunluğu, gerek izleyicide uyandırdığı merak bakımından dört dörtlük bir film. 10/10
bilge-senem
bilge-senem

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence film güzeldii,,iyiki gitmişim
pelin-eisenheim
pelin-eisenheim

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri soluksuz izledim diyebilirim.. 10/10
iihunter54ii
iihunter54ii

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Yok böyle bir film ya .Süper bir kurgu .Film izlerken elektrik kesilecek diye korktum.Baştan sona gerilim heyacan aksiyon .Şiddetle izlenmesi gereken bir film.
dreamme
dreamme

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
mukemmel bir filmm mutlaka izleyinnn hayranlık uyandırıyo
Timur
Timur

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi 1 haftada 3 kere izlediğimi hatırlıyorum :)
Herkese öneririm.
ekinciyakup
ekinciyakup

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi dün istinye park da izledim...
Hiç sıkılmıyosunuz sonuna kadar bişeyleri merak ediyosunuz hep ve çok var sürükleyici bi film... son zamanlarda izlediği iyi filmlerden birisi...
Yapay FBI zekasına eminim bayılıcaksınız :)
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır böyle bir film izlememiştim.yılın filmi dark knight diyordum ama eagle eye bence mükemmel oyunculuklar,güzel senaryo ve tabii ki s.spielberg.yerimde duramadım ve acayip gerildim izlemeyen çok şey kaybeder. 10/10
Turgay
Turgay

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
İzlemeye doyamadığım nadir filmlerdenKonusu belki orjinal değil Ben Robot filminde oldukça benziyor ama aralarındaki en büyük fark bu filmde yaşananların şimdiki zamanda robotsuz versiyonunun yaşanıyor olması:Dherkese tavsiye ederim harika bir film.
edifice-2
edifice-2

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok başarılı aksiyon filmi, akıcılık muhteşem.. film ilerledikçe parçalar yerine oturuyor.. bir baş yapıt olmayabilir ancak zevkle izlenicek guzel bir film.. ben çok beğendim.. 10/10
Şenyıldız
Şenyıldız

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar harika bir film kaçıran üzülür. film full aksiyon her dakika oha çüş diyorsunuz. bu çocukta iş var gerçekten transformersdaki performansından sonra en iyisi diyebilirim.
imparatoraziz
imparatoraziz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Fakülteden 5 arkadaşla gittim. Bence, güzel bir film. Hatta, izlerken normalden çok da eğlendik diyebiliriz. Eğer, bana soracak olursanız, mutlaka izlerim derim. Pek fazla bir şey kaybetmezsiniz.