Filmi 3 gün önce izledim.Orjinalini izlememiştim.Süprizli finali olmasaydı basit bir film deyip 10 üzerinden 6 verecektim ama finali de katıp 10 üzerinden 9 veriyorum.
Tam filme girmeyi beklerken, önceki seanstan çıkan genç kızlar "gözümün içine baka baka" film hakkında konuştular... Ve ben onların sayesinde! filmden hiç zevk almadım...
Ama sonu yine de bilmeyenler için sürpriz olabilir..
bastan sona heyecanla kendini izleten bir film. senaryo cok iyi islenmis ve surpriz son. aklima 6.his geldi surpriz sonuyla ancak onun kadar olmasada yinede oldukca guzel bir filmdi.8 puani hakediyor..
o kadar spoiler yaptınızki sonunu kimse bilemez diye izlerken dedim en olmayacak kişiyi seçtim ve doğru bildim kim olduğunu sölemeyelim :D ama izlemek isteyenlere tavsiyem kaçırmayın haftasonunuzu geçirmek için klasik gerilim filmlerinden
filmi izleyecektim ama bazıları filmin sonuyla ilgili bilgiler söyleyince tüm hevesim kaçtı.lütfen yorum yaparken izlemeyenleri düşünelim.şimdi ben bu filmin bir kızın şizofren hikayesi olduğunu biliyorum.filmin sonunda sürpriz olacağını şaşıracağımı biliyorum bir heyecanı kaldı mı hayır.biraz dikkat edelim teşekkürler
klasık genclık korku fılmı gıbı baslıyor oylede devam ettıgını solesek sanırım yanlıs olmaz ama muhtesem butun fılmı harıka yapan bır sonu var bence bu fılmı sınemada ızlemek kacırmamak gerekır etkıleyıcı..
film sahnelerinden fazla bir aksiyon,korku sahnesi beklemeyin,biraz durağan gidiyor,ama yine fena değil.evet herkesin dediği gibi sonu ilginç bitmiş,ama benin gibi bu tip filmlerden çok izleyen biriyseniz ve o filmi izlemeden sonunun ilginç biteceğini öğrendiyseniz filmi izlerken tamamınıda olmasa bile sonun bir kısmını tahmin edebiliyorsunuz.başrol oyuncuları olan 2 bayan çok gerçekçi ve güzel oynamışlar(üvey anne ve evin kızı) (ek not oyunculukları kadar kendileride çok güzeldi :)),hele evin kızı rolündeki oyuncu rölünü hakkıyla veriyordu.ama daha akıcı yapabilirlerdi.filmin %90ı 3 kişi arasında geçiyor.zamanınız varsa izlenebilinir.