Filmin senaryosu sıradışı, buna benzer olaylar gerçek hayattada karşımıza çıkıyor. Filimi izlerken her sahnesi adrenalin dolu, etkileyici bir sona sahip. İzlemeden geçmeyin derim.
klişe bir japon korku filmi remakei gözüyle izlemeye başladım bu filmi. halka, garez, göz gibi benzerlerinden film boyunca pek bir farkı yoktu. filmin en güçlü yanı kesinlikle finali. filmin basit bir film olduğunu düşünerek izlediğim için sonu hakkında bir düşüncem yoktu bu yüzden şaşırmadım desem yalan olur. beklenmedik bir finaldi gayet iyi hazırlanmış. güçlü finali ve elle tutulur oyunculukları için 6/10
gerilimi tadında tutulmuş ve süpriz finaliyle de seyirciyi şaşırtan bir yapım. 6. hissin hafifçe bir tadı var filmde. süre olarak da kıvamında . senaryo da iyi. büyük beklentiye girmeden izleyin derim.
filmi izlemeden yorumlara bakmıştım.herkes filimin sonundan bahsetmış.bende kendi kendime ne sonmuş be alla alla dedim ve filimi açtım.hakkaten filmın sonu baya ilginç çıkmazmı :)izleyin izleyin.sonu baya süpriz :)
Filmi izlerken konu itibariyle bana hiç yabancı gelmedi.Sonrasında anladımki 4 yıl önce falan izledigim ve çok begendigim Güney Kore yapımı A Tale Of Two Sisters(Karanlık Sırlar)ın yeniden çevrimi.Böyle olunca ister istemez o filmle kıyaslıyorsunuz.Orjilan film bundan çok çok daha iyi oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim.Bu filmde senaryoyu değiştirmişler ama yinede çok fazla etkisi olmamış.Orjinal filmi izlememiş olsaydım fena film olmamış derdim.Eğer bu filmi beğendiyseniz orjinalinide izleyin derim.Yinede bu haliylede izlenebilir düzeyde.
final şok! ablamla izlerken her an yeni bir son uydurmaya çalıştık ama yok işte... korku ya da gerilim ögesi pek yok ama maşallah yani. bir de afişe falan aldanıp hayaletli mayaletli korku sanmayın.