Davetsiz

centiend
centiend

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle kim jee-woon tarafından çekilen orijinal versiyonu: "Tale of two sisters" izlenmelidir. The uninvited mı? bence 6/10
sametyilanci
sametyilanci

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmin sonunda ilk bastan cok etkilendim sonra biraz gelisen olaylara gore sonu degerlendirince olaylar sacmalamislar diyeceksiniz neyse vakit gecirilebilir iyi seyirler....
bycix09
bycix09

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
eh işte izlenebilir.sonunuda tahmin ettim aslında.
dooolphin
dooolphin

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yani izlenmediği takdirde çok şe kaybedilecek bi film değil. puanım 6/10
fcyakuza34
fcyakuza34

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Çok beğenerek izledim.Filmin sonu hem çok şaşırtıcı hemde filme ayrı bir güzellik katıyor.Mutlaka izleyin derim.Tahmin edilemiyecek bir son oluyor.Şaşırdım.İzleyin sizde şaşırın :) 10/8
spawm-just
spawm-just

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gianna Junun başrol oynadığı aynı adlı Kore filminin tamamen kopyası.Nasıl My Sassy Girli rezil ettiler , bu güzelim filmide rezil edecekler.Yine 5 para etmez bir Hollywood yapımı olacak.
gamze-adu86
gamze-adu86

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmi korku filmi olarak izlemeyin zaten bir gerilim filmi çokta başarılı bir gerilim filmi emin olun sonunu izledikten sonra pişman olmayacaksınız izlediğim en iyi filmlerden biriydi sinaseverler için gerçekten tatmin edici bir film....
neco-z
neco-z

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi çok başarısız buldum. Sonunda bir süpriz yaparak seyirciyi şaşırtmak istemişler ama bu tarz filmleri sevenlerin yutmayacağı bir numara. Zaman kaybı...
ironikfikir
ironikfikir

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedim, klasik bir korku filmi gibi devam edip klasik bi film gibi biten film. 6. hisle kıyaslamak mümkün bile değil çünkü 6. his filmi oyunculuklar açısından ve kurgunun özgünlüğü açısından tartışılmaz. ama bu zırvalık artık özgün olamaz ve şaşırtıcıda olamaz. eğer benim kadar zeki iseniz:) filmin sonunu kesin anlarsınız. en azından o değilse budur dersiniz birinden biri kesin tutar:)) başka aşklar peşinde koşun.
Yeşim K.
Yeşim K.

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en güzel gerilim filmlerinden biri bu diğeri de Orphan (evdeki düşman ) tavsiye ederim
Snm Ynr
Snm Ynr

30 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Psikolojik gerilim filmleri sevenler için iyi denebilecek bir film. Tavsiye ederim
Timuçin Yıldırım
Timuçin Yıldırım

1 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Film baya vasat biraz önce izledim yabancılardan esinlenmşler ama olmamış... Bi filmdeki kız güzeldi atesli geldi o filme biraz renk katmıs
melisa8591
melisa8591

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
güzel bi film ama soru işareti bırakan sahneleri var yinede fena deil zamanınızı boşa harcamazsınız ii seyirler
mr-shadow
mr-shadow

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir gerilim filmi birazda bulmaca türevindeki korku filmlerinden sonu şaşırtıcı bitiyor 10 üzerinden 7
jseyhan
jseyhan

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
cok super filmdi diyemeyecegim.eh iste! sonu beklenmedik bi sekildeydi ama o sonada filmde bazı sahneler uymuyordu.