ßatuhaN| |The end
30 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Oyuncular hep tanıdığımız kişiler. Oyunculuklar süper Kan efektleri güzel. hele o Pederin İki Pompalıyla yaptıkları... hem heyecanlandım hem güldüm. 3,5/5
Flim şiddet sahneleri aşırı kaçan erotik bir flim gibi olmuş. Sinemaya hiç bir katkısı olmayan konusuyla sıradan ailece değil tek olarak bile izlendiğinde insanı rahatsız eden bir flim. Kadınları bir eşya=mal gibi gösteren Crank serisi ile aynı mantalitede bir flim. Bu tarz flimlere kendilerine saygıları olan bayanların protesto etmek maksadıyla ilgi göstermemesi gerek.
teknik yorum yapmaya calısanlara bayılıyorum.hayat kritik olmuş :) ne guzel film işte.kan dehset aksiyon macera komedi vs.. hepsi var filmde.rodrigez bir başyapıt cıkarmaya zaten ugraşmamış ki.izleyen zevkle izler tarzı olmayanlr da eleştirilerini kendilerini zorlayarak yapmısın be kardeşim.
robert rodriguez ve arkadaşları :) nın tarzını severseniz (ki ben from dusk till down dan bu yana severim planet terror dede hayranlığım zirve yapmıştır) çok beğeneceğiniz bir film.sıradan aksiyon fimleri gibi sekans mantığı aranacak tarafı yok zaten olmamalıda..sexi kızlar, sert erkekler, bol silah, bol kan kışkırtıcı müzikler ve akıllarda kalacak replikler..işte robert rodriguez!! bayıldım..
kesinlikle çok fazla abartılmış bir film...bol bol kan..inandırıcılıktan çok uzak sahneler..zavallı bir segal... 3. sınıf bir rolde de niro...kesinlikle tavsiye etmiyorum...
Öncelikle, japon filmleriyle kafa bulan Holywood nasıl böyle bir işe imza atmış hayret verici birşey. Dany Trejo berbat bir oyunculuk sergilemiş ama R.DeNiro, Jessica alba ve Michella Rodrigez gibi yıldızlarda ona ayak uydurmuş. Film zaten ünlü yıldızların adını kullanarak pazarlanmış. Steven seagal hocamız sa bu filmde karizmayı toprağa gömmüş açıkçası. Seagalın öldüğü sahne filmin bütününün en güzel açıklayan sahne olmuş. Kesinlikle izlemeyin demem, alın seyredin, 1 saat 40 dakika eğlenirsiniz, sonrada muhtemelen hafızanınzdan siler bir dahada hatırlamak istemezsiniz 4/10.
Abartı türünün güzel bir örneği, beklediğimden daha eğlenceli ve yer yer süper replikler var. Muhteşem bir film olmasa da salondan memnun ayrılmanızı sağlayan, hoşça vakit geçirten, DeNiro ve Don Johnson gibi yıldızları alışılmışın dışında rollerde görebileceğiniz iyi bir film. 10 üzerinden 7.
Yani gerçekten inanamıyorum bu film isimleri neye göre değiştiriliyor bilen bir arkadaşımız varsa söyleyebilirmi özel ismi ustura olarak nasıl değiştirebilir gerçekten komik.
film hakkında bilgi sahibi olmadan gittim bu yzden gitmeyeydin demeyin. açıkcası gerçekten eğlenceli ve güzel denecek bir film olabilirdi ama bu kadar rahat bir çıplaklık beni rahatsız ne yazık ki alıştık artık her filmde mutlaka bu tarz sahneler oluyor ama bunun da bi sınırı olmalı yani 'sınırları aşcaz tabuları yıkcaz neyse o' mantığıyla yapılan bir film yada yönetmen vs. kendi hayalgüçlerini tatmin etmişler sonuç olarak eğer bu tarz hassasiyetleriniz varsa gitmeyin. diğer her şey güzeldi gerçekten eğlenceli bir film espiri anlayışı dalga geçiş tarzı sürekli sırıtıyosunuz, oyunculara hayran oluyrsunuz. ama ben pişman oldum sebebi başta ki hassasiyetlerim gerçekten gereksiz sahnelerdi aynı sahne farklı şekilde çekileblirdi bu kadarı kadına da hakaret yani başka bir şekilde anlatılamazmıydı olan biten bi ara hangi filme girdim noluyo nereye gidiyor die ürküyorsunuz.