dosto21
8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bu tarz filmleri severim kadroyu görünce güzel bişey olur diye bekliyordum ama dehşet gezegeni bile bundan 10 kat daha güzeldi zaman kaybı beş para etmez bi film en fazla 10/4
arkadaşlar bu film yeni değil 2010 yapımlı hiç değil dehşet gezegeni filminde fragmanlarını görmüştüm yeni bu film 2006 yada 2007 yapımlı 2010 değil isterseniz dikkatle araştırınız yada elinizin altında dehşet gezegeni filmi varsa fragmanı olacaktır ya cd yada dvd versiyonlarına bakın
tek kelimeyle berbat bir film kesinlikle izlemeyin 2 saatiniz boşa gider hayatımda izledigim en kötü 10 filmden biri diyebilirim nasıl olurda r.deniro bu filmde oynar hayret ettim dogrusu 10/-1
felaket derecede kötü bir film hayatımda ilk kez bir filmin yarısında çıkmak istedim ki asla yapmam dediğim birşeydir ama sonuna kadar dayanmak gerçekten çok zordu.bu kadar iyi oyuncuları bir araya getirip bu kadar kötü bir film yapmak büyük başarıdır hatta böyle bir filmi yapıp b türü filmlere saygı duruşu diyip bunu millete yedirmek daha büyük bir başarıdır. ben ettim siz etmeyin bu filme gitmeyin
Ne yazık ki oyuncularına aldanarak gitmiş olup hayal kırıklığı ile çıktığım bir film oldu benim için,kesme sahneleri bile gerçekcilikten uzak çok basit olmuş...
Flim şiddet sahneleri aşırı kaçan erotik bir flim gibi olmuş. Sinemaya hiç bir katkısı olmayan konusuyla sıradan ailece değil tek olarak bile izlendiğinde insanı rahatsız eden bir flim. Kadınları bir eşya=mal gibi gösteren Crank serisi ile aynı mantalitede bir flim. Bu tarz flimlere kendilerine saygıları olan bayanların protesto etmek maksadıyla ilgi göstermemesi gerek.