Ustura
3,2

orki56
orki56

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Uyrıyorum,tam bir trash filmi,yani b sınıfı 1 film.Aksiyon filmi diyip de giderken 1 daha düşünün.Oldukça kötü diyebilirim,hele son sahnesi hiç olmamış..Ama bu kadar güleceğimi we eğleneceğimi de düşünmemiştim.Sahneler tam dalga geçmelik,eski b sınıfı filmlere atıfta bulunuyor.Müzikler de ayrı 1 olay zaten.The Expandables bunun yaninda oscar lık kalır.Filme 5/10,ama eğlencesi 10/10.
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Şu filmi de 'ustura' diye türkçeleştirmişler ya, helal olsun.
mertsensari
mertsensari

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Tamamen tarzı olan bir film.Kimisi seyreder nefret eder,kimisi çok güzel bulur ama çok güzel bulanların da eleştirmesi gereken bir film olduğun düşünüyorum,çünkü bu kadro seyredilip unutulmayı hak eden bir eserde olmak istemezlerdi.
genius-chemist
genius-chemist

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ustura haketten komik olmuş. neyse robert rodriguez işi izlenir
kemerlee
kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Oldukça abartılı ve sert başladı filmde zaman geçtikçe abartı dozu kaçtı, hiç bir sahne planlamasının olmadığı gelişi güzel çekilmiş çok fantazi sahnelerden oluşan sonuda rezalet olan kötü bir film. İstismar filmi diye akla gelen her saçmalığı filme koymaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
sahan33
sahan33

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Eğlencelik bir film , izleyin unutun. 10/6 Tarantino kendine yakışan projelerde yer alsın , bu film onun kapasitesinin altında olmuş...
Deresta
Deresta

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
tarantino ve rodriguez varsa film muhteşemdir,bazen sıkıcı sahneleri var ama olsun yaaajessica alba ,robert de niro ,michelle rodriguez,danny trejo,linsday lohan falan varsa süpersonic bir filmdir.bir saat kırk beş dakka falan mış yaa çok kısABEN 4satlik film izledim
sekegu
sekegu

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Tarzı sevenler için süper.Bihaber olanlar için eğlenceli risk almaya değer sevmeyende gitmesin kardeşim :)
ahg22
ahg22

4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
fragmana ve oyunculara aldanmayın...daha da önemlisi bu tarz filmelerden bihaber arkadaşlarınızla filme gidip onların inanılmaz yorumlarına maruz kalmayın...:)
citykhan
citykhan

7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Sevmedim.Bu adamı tarzı bu gerçi ama. Kült bi film ya.Bol vahşetli kanlı işti:parçalana vücutlar kanlı vahşetli.Ama tısss bence.YArısını seyrettim sonra devamını seyredesim gelmedi
edmunddantes
edmunddantes

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
fragmanını seyredın cokharıka olmuss
-SaiLooRMooN-
-SaiLooRMooN-

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bende güzel bir film olacağını düşünüyorum izleyip görmek lazım :) fragmanı ilgi çekici olmuş..
feridunb
feridunb

14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle çok fazla abartılmış bir film...bol bol kan..inandırıcılıktan çok uzak sahneler..zavallı bir segal... 3. sınıf bir rolde de niro...kesinlikle tavsiye etmiyorum...
freshen
freshen

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle, japon filmleriyle kafa bulan Holywood nasıl böyle bir işe imza atmış hayret verici birşey. Dany Trejo berbat bir oyunculuk sergilemiş ama R.DeNiro, Jessica alba ve Michella Rodrigez gibi yıldızlarda ona ayak uydurmuş. Film zaten ünlü yıldızların adını kullanarak pazarlanmış. Steven seagal hocamız sa bu filmde karizmayı toprağa gömmüş açıkçası. Seagalın öldüğü sahne filmin bütününün en güzel açıklayan sahne olmuş. Kesinlikle izlemeyin demem, alın seyredin, 1 saat 40 dakika eğlenirsiniz, sonrada muhtemelen hafızanınzdan siler bir dahada hatırlamak istemezsiniz 4/10.
aliko-2
aliko-2

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Robert De Niro oynayacağı filmleri seçebilecek kapasitede bi aktör sanırım.. gayet de güzel olmuş..