Canavar
3,3

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

23 Mart 2011 tarihinde eklendi
yorumlardan sonra filme karsi sikintili basladim ama cok iyi cikti sonu biraz oldu bittiye getirilmis ama zamanin nasil gectigini anlamiyorsunuz el kamera teknigiyle cekilmesi daha gercekcilik katmis gonul rahatligiyla tavsiye ederim 10/8
Chev
Chev

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmin farklı bir havası,tarzı var..Atmosferde güzel,pişman olmazsınız ama demekki bazılarımızın zevkine hitap etmiyorki baya bi kötülemişler..Hayırr kesinlikle haketmiyor.
sari_23
sari_23

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerçekçiliği ile gerilimi ve heyecanı iliklerinize kadar yaşatan yenilikçi bir film.mutlaka izlenmeli,özellikle salonlarda...
ill-key
ill-key

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Güzel filmdi .. El kamerası ile çekildiğinden dolayı ekranda kayma çok fazla ancak bu daha çok heyacan veriyor .. Konu itibari ile canavarın manhattanı işgal etmesi ortamında gençlerin arkadaşlarını kurtarmak için başlarına gelen olaylar zinciri şeklinde işleniyor .. El kamerası ile de olayın gerçekçi bir yapıda izleyiciye ulaşması sağlanıyor .. Alt yazıyı bir çok yerde kaçırabilirsiniz .. Görsel efektlerde başarılıydı tek bir açıdan çekilen bir filme göre ..10/9..
RamsesII
RamsesII

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
Nedense Amerikanın eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu filmleri,gereksiz devam filmlerini hem beğenmiyoruz.Hemde farklılıkları eleştiriyoruz..Veya belkide aksine beğeniyoruz aynı şeyleri..Ve sıkılmadan izliyoruz..Herkes filmin el kamerası ile çekilmesini eleştirmiş.Çok merak ediyorum normal bir çekim olsa yorumlarınız ne olacak??acaba filmin puanı 9 lara fırlayacakmı? yoksa şimdiki gibi 7 lerdemi kalacak???Acaba filmin herşeyini beğendinizde sadece çekimlerin el kamerası ile olmasınımı beğenmediniz??Tek kusuru bumu filmin??
Plagueis
Plagueis

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
müthiş bir film el kamerasıyla çekilmesi filmi çok gerçekçi kılmış özellikle sinemada izleyenler filmi resmen yaşıyor. filmin nasıl geçtiğini anlamadım sonuda bence son derece iyiydi böyle bitmesi gayet normal. normal kamerayla bir canavar filmi yapsalardı açıkcası çok vasat bir iş çıkardı ortaya ama bu film çok gerçekçi ve sürükleyici olmuş tek eksisi bence oyunculuklardı daha iyi olabilirdi. mutlaka izleyin bu filmi 8/10
beck31
beck31

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin amator kamerayla cekilmis olması gozlerinizi biraz yoruyor ama icine girdiginizde buyuk bir heyecan ve tutkuyla baglaniyorsunuz.Bence tarafsız olarak gidin ve sinemada seyredin oldukca guzeldi.
Burakrises
Burakrises

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
ilginç bir çalişma olmuş ama normal olarakta izlenile bilirdi çünkü bazı sahneler gözden kaçtığı için örneğin canavarın kuyruğuyla köprüye vurduğu sahnede insanların havaya uçuşu tekrar yere düşüşü falan. bide filmi akıllarda kalıcı hale getirememişler yani ismini falan biliyorsunuz ama bazı sahneleri çabuk unutuyorsunuz yada dediğim gibi gözden kaçıyor. e zaten film 1 grupu anlatıyor zaten film çok kısa. yani yusyuvarlak bir filmi arkasında 10larca soru işareti bırakıyor ki bu soru işaretini yapımcılar bile dolduramaz. o canavar öldümü? (ki bence ölmedi) o canavar nerden geldi? (dvdsinde yönetmen o canavarın yavru olabileceğinden ve belkide şehirde annesini aramakta,/o bile emin değil dvden bakın) o canavardan düşen canavarlanda neyin nesi?ve hakikatende film çok kısa 70dklık filmin 20 dksı parti yani izlenilecek 40 dksı kalıyorama yinede izlettiriyor arşivde duruyor10/9
AstalaVista
AstalaVista

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bilim Kurgu tarzına uzak olmama rağmen bu filmi çok beğendim.. Birçok yorumcu el kamerasına takmış durumda.. O el kamerası olmasa kameradaki eski çekimleri nasıl görüp hikaye ile kesiştirebilecektiniz ? belki de hala kesiştiremediniz orasını bilemem.. 9 puan
arsev17
arsev17

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmin ilk 15 dakikası muhabbetinden başlamak istiyorum, evet izleyici için biraz sıkıcı ama filmin gerçekçiliğine dayandırılan sahneler bunlar. El kamerası ile çekilmesi ise filmi süper yapmış. Seyretmeyen arkadaşlara tavsiyem, sadece görsel efekt beklentisi ile izlemeyin bu filmi.
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmi izleyeli çok uzun süre oldu neredeyse bir yıl olacak yorum yazmayı unutmuşum tesadüfen karşıma çıkınca yorum yazayım dedim
bir yıl olmasına rağmen hemen hemen her karesi aklımda bu filmin gelen olarak korku- gerilim tarzı filmlerden pek haz etmesemde canavar beni gerçekten etkilemişti bunun en büyük sebebi çok başarılı bir şekilde "amatörce" çekilmiş olmasıydı tdevamlı yarım kanan yüzler el kamerası hissi veren kötü ses miksajı teatralikten oldukça uzak duran gerçekçi konuşmalar filmin en çok hoşuma giden yanı ise olay örgüsü karakter tanıtımı gibi olaylara girmemesi zaten bu tarz handycam çekilen bir filmde gereksiz olurdu bu . önce partiye giden gençleri kendi arasında ki diyaloglarını izliyoruz ki bu kısımda çok güzeldi oyuncular harika oynamış kameranın da desteğiyle kendimi bir an gerçekten bir partinin çekilmiş gerçek videosunu izliyor sandım sonrada paraparça olan bir şehir ortalığı kasıp kavuran canavar her tarafta beliren füzeler tam askerler saldırdığında yere düşen ve bir kaç dakika sonra tekrar alınan kamera bunlar olabildiğince hoş detaylar zaten bu film detaylar üzerine kurulu bir domino düzeni gibi ve bütün taşlar başarıyla yıkılıyor ve ortaya harika bir manzara(film) çıkıyor şükürler olsun ki hiç bir taş mızıkçılık yapıp düşmemeye karar vermiyor
uzun lafın kısası canavar orjinal hoş ürpertici bir kaç saat yaşatan etkileyici bir film
sarpcore
sarpcore

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
klasik canavar filmlerine insanlarin gozunden o an yasadiklarini birebir anlatan ve o heyacani size veren basarili bir deneme diyebilirim.garip bir sinema izleyicisi olusmus burda anladigim kadariyla.sinema her zaman yenilige aciktir.tabu yoktur.inlaki biri motor rol falan diyip cekilecek degil.tek kisi senaryo yazar oynar filmide kendi ceker.ne diye garip bir elestiriyle yaklasip insanlara gitmeyin yaziktir falan deniyor anlamadim.dedigim klasik gozzilla tarzi filmlere alternatif bir bakisla cekilmi film.begenmesenizde izleyip bu deneyimi yasayabilirsiniz.
samove
samove

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Godzilla ve Blair Cadısı filmlerini harmanlayın ve ortaya çıkan sonuç eşittir,Cloverfield.
Yaratık saldırısına uğrayan New York ta bundan kaçmaya çalışan insanların gözünden hatta el kamerasından dehşeti gözler önüne seren Cloverfield Lost un yapımcısı j j abrams'ın elinden çıkma.
Süprizlerle dolu 1 film.Herkese iyi seyirler.
adrian9822
adrian9822

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en güzel film. kimisi demiş ki ilk 20 dk çok sıkıcı; ya arkadaşlar olay direk başlarsa da bi şey anlaşılmaz ki. önce sizi karakterler konusunda ikna etmesi lazım. hem öyle partiyi izlerken hareketin birden başlaması müthiş bi bombaydı. el kamerası ile de çekilmiş olması sizin de orada olmanızı hissettiriyor. kesinlikle çok keyifli bi film...
sammy-davis-jr-jr
sammy-davis-jr-jr

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
görsel efektlerin lezizlii ve saalam bir prodiksiyon da eklenince adamlar harika bir iş çıkarmışlar ortaya.film genel anlamda bir aşk hikayesi üzerine kurulmuş. canavarımızın ve küçük yaverlerinin new yorku basmasıyla olaylar gelişiyor. filmin tek kamerayla ve el kamerası mantıı ile çekilmiş olması ve kasetin direk montajlanmadan yayınlanmış olduuna yapılan vurgu gerçekçilie inanılmaz katkıda bulunuyor ve heyecanı, gerilimi üst düzeye çıkarıyor ki filmin en başarılı yönü de bu bence.oyunculukları fazla tatmin edici bulmadım. karakterler televizyon filmlerindeki ikinci sınıf oyuncular gibiydiler. tek itiraz edebileceim durum bu olabilir.en nihayetinde film bize hayat dersleri vermiyor ama ortaya başarılı bir görsel şölen koyuyor. izlenmeye deer.