1.The Dark Knight 2.The Curious Case of Benjamin Button 3.Slumdog Millionaire
Yapımcıları ayakta alkışlıyorum helal olsun aldığı paralar sonuna kadar hakeden insanlar gerçekten.. bize böle seyir zevki yaşattığınız için teşekkürler..
Afişi güzel değil filmin onun için ilk önce sıradan bir iş diye düşündüm ama filmi izleyince oskarın filan yanında hikaye olduğunu anladım.Müzik,oyunculuk,yönetmenlik 10 üzerinden 10.Danny boyle transpottingden sonra pek parlak bir iş çıkaramamıştı ama -çöken amerikan sinemasındna sonra bir kaç yönetmenin dışında artık hiç kimsenin filmini heyecanla beklemez olmuştuk- bu filmle artık tüm dünya onun çekeceği filmleri heyecanla bekleyecektir.
oscar alması biraz ilginc cokda fazla hakettigini düsünmüyorum dogrusu.bunun en temel nedeni karşısında iyi bir rakip olmamasından kaynaklanmaktadır.izlemesenizde bişey kaybetmezsiniz..
mükemmel 10 10 10 kesinlikle izlenmeli bir kere konusu çok güzel oyunculuk herşey 10 numara aldığı 8 oscar ın 8 ini de hak etmiş bir film kötü yorumlara kesinlikle aldanmayın gidin ve izleyin kesinlikle zaman kaybı değil göreceksiniz :D
'big five' olarak bilinen oscar ödüllerinden 3 ünü almış bu film tplamda 8 dalda oscar aldı , oscar almış her film kesinlikle güzeldir izlenmelidir diyen biri değilim ancak bu film izlenmeli 'en iyi film 'ödülünü kesinlikle hak ediyor kaçırmamanızı tavsiye ediyorum
muhteşem bir film ve bence puanı az bile ilk başlarda neden bilmem ama bu filme bir önyargım vardı ve izlememiştim yazık olmuş keşke daha önce izleseymişim defalarca izlenebilecek eşsiz bir film...
sworfish sana katılıyorum. Eline, yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın. Bir film bu kadar güzel anlatılabilirdi ancak.Film hakkında yorumum ise çok güzel bir film. İzlemeniz gereken filmlerin başında gelir ancak en sevdiğim film olan Esaretin Bedelini geçemedi.
yani inanamıyorum bence hint sinemasının değerini arttırmak için verilmiş altın küre bu filme.city of godu izleyin derim olmadı La Haine.arkadaşının sonradan yaptıkları,istasyon sahnesi hepsi çok tanıdık türk filmlerinin çoğunda olan şeyler aşkı mı çok iyi anlattı,jamalin hayatını mı hiçbiri.rejideki kişilerin tepkileri bile çok sıradandı.10/7
Çok beğendim, çok iyi bir film. Oyunculuk harika. Özellikle çocukların oyunculuğuna bayıldım. Aldığı ödülleri kesinlikle hak etmiş. Sadece film bittikten sonra ki hint dansını beğenmedim. 9/10
ya türk sineması olsa yerden yere vurulurdu falan diyosunuz da Türk sinemasında bu senaryoyu bukadar iyi kotaracak yönetmen varmı acaba bi düşünün bence..
Aldığı oscarları sonnuna kadar hakediyor.Özellikle müziklere dikkat.