cem-mollaoglu
25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmi hem bu sitede hem imdbde bayağı bi puan almasından dolayı izleme gereği duydum ve dün izledim. açıkçası beklediğimi alamadım. film bildiğin acıtasyon. hiçbir özelliği yok. tamam eyvallah konu güzel. hayat tecrübenle, 10 milyon rupi kazanman olağan üstü birşey ancak ben hem oyunculuğu hem de kurguyu bu kadar yüceltilen bir film için kötü buluyorum. ancak bu yorumlarım çok çok iyi bir film beklediğimden de olabilir. çok çok iyi bir film değilmiş. 10 üzerinden 7.5 verirdim ama öyle bir şansımız yok ve 8 vveriyorum.
Film iyi, hikaye iyi, ancak Oscarın gerçekten belli politika ya da o yılki bakış açısına göre verildiğini düşündürüyor, zira ödüllük bir film değil. izlemeseniz de fazla bir şey kaçırmayacağınız filmlerden. Bu kadar çok Oscar almayı hakeden bir film değil. Ama Oscar bu kime gideceği belli olmaz.
bir yanlışı düzeltmek istiyorum. filmde müslümanlar saldırgan olarak gösterilmiyor. farklı bir dine inananlar bunlar müslüman diyerek müslümanlara saldırıyor. filmde müslümanları aşağılayan en ufak bir bölüm, bir söz bile yok.
Film her yönüyle çok güzel,herşey düşünülmüş ama final sorusu çok kolay olmuş :) Filmde aşk temasıda çok güzel işlenmiş,benjamin buttonuda izledim bence ikiside çok iddaalı
10 üzerinden 20 Milyon verdiğim bir filmdi. ne yazıkki şimdi izleyebiliyorum. kendi sitemde 3 ocaktan beri durmasına ragmen ben yeni izledim ve utandım.. film harkuladeydi..
çok,basit,sıradan bir 'piyasa filmi' olmuş.. izlerken hoş vakit geçiriyosun fakat oscardaki başarısının biraz şişirme olduğu kanısındayım..buradaki puanı çok yüksek olduğundan 7 veriyorum