Güzel bir film. Filmden daha çok bashsetmek istediğim konu ise bu tip yarışma programlarında acaba gerçekten ödül kazanan kişi için yarışmayı yapan kişilerin ne düşündüğü.Mesela acun Programının yapımcısı sanırım gelirin büyük bir bölümü ona ait 500 milyar veya 100 milyar verdiğinde ne hissediyor.
Öncelikle beyazperde ailesine teşekkürlerimi sunmak istiyorum neden derseniz şöyleki;filmin açıklaması kısmında fark etmiş olabileceğiniz üzere film imdbde 118. gözükmekteyken benim de ufaktan serzenişimle şu anki sırası yani 34. gözükmektedir.. Ama filmle ilgili yorumum enteresandır burda gözükmemiştir neyse daha fazla muhalefet yapmayayım,filme döneyim: Film %1000 oscarı hak etmekte bence her şeyiyle özellikle filmin başlarında görünen ufaklığıyla:) Ne var ki oscar her zaman olduğu gibi hak edene değil sansasyonele gidecek biz sinemaseverleri de dolayısıyla oldukça üzecek...
güzel ve eğlenceli bir film ama en iyi filmde değil.Onun yerine benjamin button da alabilirdi.sonuna da dans koymuşlar ille bi yere danslarını koycaklar:D
bu filmin en iyi film ve en iyi yönetmen oscarını alacağını biliyordum.çünkü rakibi olabilecek başka film yoktu.özellikle benjamin button saçmalığı. iyi bir yönetmenlik,şahane müzikler ve senaryo!
Dark Knight dan sonra gelen en ii film diyebilrm....Gercekten çekim açıları,hikayeleri ve gercek hayata cok benzemesi nedeniyle bnm icin oscar a en yakın film...Danny Boyle en sonunda Masterpiece ini yaptı ;)