Milyoner

Güzel bir film. 8/10
Hülya Kadiroğlu
Hülya Kadiroğlu

30 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Belki oscarlık bir film değil,ama gerçekten güzel bir
film olduğunu düşünüyorum..
gkaradag1905
gkaradag1905

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
geçen sene sinemada izlediğim filmin dvd sini tekrar izledim sizde takdir edersiniz ki aynı etkiyi bırakmıyor sinema da izlemek çok farklı kötü diyen arkadaşlar eminim cd den izleyenlerdir.
barakuda-2
barakuda-2

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu film hint yapımı değildir sadece oyuncular hintli , amerika ve ingiltere ortak bir yapımıdır. film güzel ama hindistan kötülenmiş gibi geldi.
serkan-kahraman31
serkan-kahraman31

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film oscari haketmis bence. Anlatim ve konu cok guzel. Benim cok hosuma gitti. Begeneceksiniz bence izlenmesi gereken bi film.
yavuzuns
yavuzuns

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok iyi değil bence
erenos
erenos

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmde müslümanları kötüleme yoktu, aksine şiddete uğrayanlar müslümandı. filme gelince gerçekten iyiydi. çok fazlada abartmadan 10/8
saykoops
saykoops

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmin müzikleri çok hoş ,akıcı ,sahneleri gerçekçi izlemenizi tavsiye ederim 8/10
banuozkan85
banuozkan85

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
eğer bu fılmı izlemek istiyorsanız önce tanrıkent filmini izlemenızı tavsıye ederım.iyi bır film bence bugün ile geçmişi koparmadan yürütüyor.filmi dikkatle izlemenizi sağlıyor çünkü kurulan her cümlenin anlamı var.
bence izlenmeye dğer
zombie8882001
zombie8882001

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Amelieden sonra hayranı olduğum tek film! Tek kekimeyle muhteşem,hiç bi filmin bu kadar uzun olup,bu kadar akıcı olabileceğini zannetmezdim;bir solukta izledim.bu 3. gidişim olacak:) filmdeki ufaklığında bir numaralı hastasıyım (((:
Tolstoy
Tolstoy

2 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Abartıldığı kadar iyi değil … Kötü de değil , nasıl oscar almış ilginç .. Bundan çok iyi filmler izledim ..
claus2002
claus2002

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Siz hiç bir filmin içinde oldunuz mu?Ben bu filmin içindeydim sanki.Muhteşem ötesi bir film.Konusu,müziği,oyunculuğu ve kurgusuyla insanı sarıp sarmalayan,alıp götüren güzel bir seyirlik.Oscar ödüllerini toplaması boşuna değil.
knut-hamsun21
knut-hamsun21

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
d) alınyazısıydı....filmi anlatmak için bu yeterli...
scor-pion54
scor-pion54

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
oyunculuk süper,kurgu süper,hikayanin geçtiği mekanlar cok etkiliyici!!!oscarın en büyük adayı olduğunu düşünoyrum 10/10