Milyoner
4,4

dracula-03
dracula-03

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence senaryosu ilqinç we güzeL bi fiLm, qidiLmesini tawsiye ederim ;)
beay2003
beay2003

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
10/10. Herkese izlemesini kesinlikle tavsiye ederim. Müthiş bir kurgu ve sıkılmadan izlenebilecek bir film akışı. Kesinlikle doğru seçim.
betul-kayki
betul-kayki

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
hiç bir şey için değil halinize şükretmek için izleyin.....
çok güzel bir film izleyin mutlaka. filmi izledikten sonra bazı şeylerin, tahsilin yanında çok daha zor şekilde yaşayarakta öğrenilebileceğini anlıyorsunuz ve o parayı en çok hak eden çocuk için seviniyorsunuz gerçekten harika bir film..
Samet Sagun
Samet Sagun

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Hayatın ta kendisini anlatan güzel bir film.. gün gelir belki milyoner yarışmasında değilde bu hayatta bildiklerimiz bir yerlerde belki bize belki sevdiklerimize bir şeyler kazandırabilir
Kenan ışık’a selamlar
derdicok
derdicok

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
1 filmin senaryosu ancak bu kadar iyi olabilir bbu senaryoda oynuyan sıradan 1 insan olsa bilene oscarlık oynar helal olsun yönetmene
mehmetakifvtnds
mehmetakifvtnds

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Son zamanların en iyi filmi..Aldıgı tum odullerıde hak edıyor..etkileyici...
xalonegirlx
xalonegirlx

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok güzel ve sıradanlığın dışında ..herkesin zevkle seyredebileceği bir film
vertigo333
vertigo333

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
oscarlık değil yazanlar siz yapın bir tane de oscar kazanın bakalım diye çok basit bir yorum yapıcam ;)
huroud
huroud

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
The Curious Case Of Benjamin Buttona fark atmış olmasına şaşmamalı. Başarılı bir senaryo, başarılı bir yönetmenlik ve sonuç itibariyle aldığı tüm ödülleri hak etmiş başarılı bir film. Sadece; sanki sonu daha etkileyici olabilirdi. 10/10
ygo-06
ygo-06

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fİlmin müzikleri güzel ama ızlemessenızde bıse kaybetmessınız
nwyspc
nwyspc

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
son derece güzel ve başarılı bir filmdi bence. konusunu hiç bilmeden aslında biraz tesadüfen girdim filme. konunun anlatılışı oyuncuların oynayışı çok gerçekçi ve izleyiciyi sıkmayan bir film. tavsiye ederim izlenesi bir film
rodrigo-x
rodrigo-x

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
süper, harika, kesinlikle izleyin, izleyin, izleyinnn
mustafasamsa
mustafasamsa

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem bir filmi.Açıkcası çok etkilendim filmden 4 dalda altın küre ödülünü almasıda normal bence diğer oscara aday filmleri izlemedim ama bence bu film muhteşem diğerlerini izleyip karar değiştirmem imkansız gibi gözüküyor ama ön yargılı dawranmamam lazım:) ayrıca final müziğinide süper yapmışlar inş oscarıda alır 10/10
gun-batimi21
gun-batimi21

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
şu ana kadar izlediğim ve en çok etkilendiğim filmlerden biri dünyada ne kadar film varsa verin bu filme değer oscar ı da hakkediyor... tek başıma izledim filmi ve sonra on tane arkadaşıma izlettim onların da bu şaheseri görmesi gerekirdi...10/10
mustafagolcu
mustafagolcu

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
Tipik hoolywood filmi değil. Gerçek bir şaheser. Özgün bir sinema örneği.Mutlaka görülmeli.