TYTANYC
23 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Herrkesin beğenisi farklıdır ancak ben filmi abartıldığı kadar güzel bulmadım ve Oscar törenlerinde birsürü ödül almasını da yersiz buldum.Öncelikle filmin konusu özgün ve güzel işlenmiş.Oyunculuklar fena değil ancak çok da güzel değil.Yönetmenin başarısı çok üstün bir şekilde filmin her karesinde hissediliyor.Oscarı aldığı için herkesin izlemesi ve eleştirmesi gereken bir film diye düşünüyorum.
8 oscarı toplayabilecek bir film olduğunu sanmıyorum. Kötü bir film demiyorum ama daha iyi olabilirdi. İzlenmesi gereken bir film. Sürükleyici ama unutamayacağım bir film değil...
1 buçuk saatlik sürenin içerisine 1 saatlik heyecanlı bir "Kenan Işıkla Kim Beşyüz Milyar İster" yarışması monte edip Slumdog Millionaire adı altında 13 Oscarla dünyaya iteleyen akademiye burdan teessüflerimi iletiyorum ve David Finchera geçmiş olsun diyorum..
Kesinlikle Oscarları haketmiş.. Baştan sona sürükleyici.. Özellikle varoşlardaki müthiş çekimler ve müzikler filmi daha da eğlencele kılmış.. Mutlaka tavsiye ederim..
Filmin ödülleri sonuna kadar hak etmiş bencede!! kader sorusuna harika bir izahat getirmiş,bastan sona harika bir filmdi.. jamal ın cesareti,dürüstlüğü,asla vezgecmediği ve sevdiği için yaptıkları v.s..cok örnek olunacak karakteristik özelliklerdi..muhakkak ama muhakkak izleyin derim arkadaslar uzun zamandır bu kadar maneviyatı derin bir film izlememiştim..bu filme emeği gecen herkezin eline sağlık harikalar yaratmıs gercek yasantıdan alıntıyla..tatlı seyirler..1010
Yılın en iyi filmine aday olmayı sonuna kadar hakediyor. Baştan sonra keyifle izlenebilecek bir film. Özellikle ilk çeyrekteki çekimler, müzikler ve çocuk oyuncuların performansı harika. 10/10