oscarı haketmiş bir film çok beğendim birde will smith in umudu yidirme filmi vardı onun kadar etkiledi benjamin buton bence oscarı haketmiyordu brad pitt oynadığı için talep gören bir film ama milyoner e her açıdan bakabilirz aşk acı yoksukluk eziklik şans kader kısmeb inanç müslümanlara yapılan zulüm her açıdan dolu dolu fim
Çok kaliteli bir film.Her anınını heyecanla izliyorsunuz.Bir anında sıkıldığımı hatırlamıyorum.Konuların bazıları basit gibi görünse de farklı bakış açılarıyla muhteşem bir film ortaya çıkartılmış.8 oscar almasına şaşırmamalı. 1010
bu film 2008 yılının en iyi filmi bence.İzleyiciyi etkilemesi de bir aşağılamanın olmasıdır.Fakir bir çocuk da isterse dünyanın en zenginleri arasına girebileceğini anlatıyor.Bu Filmde tek kötü şey ise din farklılıklarının kavgayla anlatılması..
bu filmde insanı çeken özel birşeyler olduğu kesin. kendini sevdiriyor. müzik, karakterler, mekanlar, ben stillera göre "cep telefonu kamerasıyla" çekilen bu film, aldığı oscarları fazlasıyla hak ediyor.
tek kelimeyle çok güzel bi film, yıllardır böyle güzel, efektsiz,doğal ve anlatımı çok iyi bi film izleyememiştim, sinemadan çıktığımda film izlemenin keyfini yaşadım...