Milyoner
4,4

scab-ersel
scab-ersel

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
son bıkac senedır boyle kalıtelı bır fılm ızlemedım gercekten ılk baslarda bu kadar guzel olabılecegını dusunmemıstım ama gercekten kenar mahallede buyuyen herturlu zorluklarla karsılasan jamal ve latıka nın askıda fılme buyusunu katıyor kesınlıkle ızlenmelı 9/10
matemist
matemist

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sosyal ve politik mesajlar içeren bir film.Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben filmi fazla beğenmedim.Oscarı hakettiğini de düşünmüyorum.Bence Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi filmi bu filmden daha fazla haketmişti.Diyeceğim 10/7
swordsottoman
swordsottoman

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film. tekrara tekrar izlenmeli.
gocere
gocere

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
doğru ya klasikleşmiş numaraları seyredin sen hastanın acil o rh- kana ihtiyacı vardır ve bu kan her zaman bulunur ve bence dünyada bulunan en çok kan grubudur çünkü bütün hastalar hep o rh- kana sahiptir yani hep aynı konular size birisi filmi anlatmadıysa bu filmin seneryosu çok başarılı gelecektir.ve hangi dalda oscar ödülü aldığına dikkat edin filmin.atın at gözlüklerinizi bir tarafa klasikleşmikten sıkılmadınızmı
mk4y
mk4y

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu kadar fazla oscar alması gerçektente jurinin neye göre karar verdiğin anlamak güç
sanırım jüri filmi çok abartmış
berrylla
berrylla

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gayet başarılı bir filmdi çok beğendim konusu oyuncuları kısaca her şeyiyle 4 4lük bi filmdi kesinlikle izlenmeli tavsiye ederim
ismett68
ismett68

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence gayet güzel film bazı yerleri sıkıcı olsa da izlenmeye değer bir film
fatihmach
fatihmach

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence çok güzel bi film izlenmesi gerekli.özellikle ufaklıkların oyunculuğu muhteşem.filmin müzikleride güzeldi.9/10
aysenur-yildiz
aysenur-yildiz

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
cook berbat bİ filmdi.Gitmey laa.igggrencc....recep ivedik is the one!!!
canerdemir1530
canerdemir1530

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu film adına söylenecek tek cümle var! "izlemeyen için büyük bir kayıp".
thewizard23
thewizard23

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok çok süper bir film olmasa da sürükleyici ve güzel bir film 7/10....
mu99
mu99

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle almış olduğu ödülleri hak etmiş.Kaçırılmaması gereken muhteşem bir film.
fenerbahce-ozdem
fenerbahce-ozdem

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izledigim en iyi filmlerden birisi.. oscar adayi Changeling , The Curious Case of Benjamin Button filmlerini de izledim.. o filmler yaninda gercekten cok iddaali bir film.. 10/10
psychologist82
psychologist82

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandır hiç bi filmi kolay kolay begenmiyordum Taki benjamin buttonu izleyene kadar ancak iyininde iyisi varmış derken buluyorsunuz kendinizi Slumdogı izlerken, öyle bi film ki begenmekle de kalmadım tüylerim diken diken oldu son sahnelerde duygu öyle bi yogunlaştı ki bi yandan sevinç bi yandan dram zor tuttum kendimi mutlaka izleyin. Oscarları sonuna kadar haketmiş 10 üzerinden 20 verdim.
sinema
1 ziyaretçi
25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence o kadar oscarlık bir film değil arkadaşlar.bu filmin aynısını türkiyede yapacağız kimse gitmez gerçekten.kim 500 milyar isterin bi türk filmi.ama yinede izlenir bi film ama oscarlık değil onu belirteyim.10 üzerinden 8 bence