Milyoner
4,4

throughout
throughout

1 Mart 2011 tarihinde eklendi
127 saat kesinlikle daha etkili milyonerden.. akıcı, güzel bir film milyoner ama pek etkilenmedim ben.. 127 saat filmindeki o güçlü etki ve farklı anlatım milyonerde yok.. bu nedenle oscarlık bir film olduğunu düşünmüyorum.. akıcı, hoş bir film hepsi bu.. 7/10
mrs-durden
mrs-durden

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin gerçekten çok güzel bir konusu var ve gayet güzel işlenmiş daha ilk sahneden insanı sürüklemeyi başarıyor ve son sahneye kadar soluklanmadan izletiyor hayatın gerçeklerinin verilmesi de oldukça etkileyici olmuş kaçırılmaması gereken bir film
Selcuk Genc
Selcuk Genc

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
iyi güzel hoş film ama yılın filmi benjamin button olmalıydı.Hakkını fazlasıyla yemişler bunu anladım filmi izlerken.
Meet-in
Meet-in

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Oskarı hakedecek bir yapım kesinlikle değildi.Ama genel olarak kötüde değildi çok iyide değildi.
Majör-2
Majör-2

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Valla ben filmin kurgusunu çok iyi buldum.Oscarı sonuna kadar hak etmiş...Hani 'kader', 'şans', 'alın yazısı' gibi kavramları bir kenara bıraksak bile Hindistanda insanların nasıl yaşadığına dair çok iyi bir örnekti...Yani ya zenginsiniz ya fakir...Orada bunun ortası yok !Ayrıca filmde işlenen aşk teması da çoğu 'romantik' filmlerden çok çok daha başarılıydı.9/10
Plagueis
Plagueis

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
peri masalı gibi bir film ne zamandır bu kadar kaliteli beni bu kadar etkileyebilen bir film seyretmemiştim. aldığı oscarları bence sonuna kadar hakediyor. çok başarılı bir senaryosu var filmin oldukçada orjinal bir konusu. dramatik ve komik öğeler çok iyi harmanlanmış. trainspottingden beri danny boyle böyle harika bir film çekmemişti. dev patel ve çocuk oyuncular başta olmak üzere çok başarılı performanslar vardı. çocuk oyuncular hem çok tatlı hem de çok yetenekliler umarım önleri açılır ve başka filmlerde de görürüz onları. A.R. Rahmanın harika ötesi müzikleri ise filmin başarısını ikiye katlayan unsurlardan birisi bence. gerek genel tema müziği olsun gerekse jai ho ve o saya şarkıları hepsi harikaydı. m.i.anın paper planes şarkısı da jamal ve salimin tren üzerinde orda burda yaşam mücadelesi verdiği sahnelere harika oturmuş. sondaki dans sahnesi ise tatlı bir süpriz olarak sunulmus izleyiciye. filme 2 kere gittim ama arada sırada yine açıp dans sahnesini izliyorum. bu filmin fazla abartıldığını düşünenlere de katılmıyorum herşeyiyle dört dörtlük bir film tüm ödülleri hakediyor. senenin en iyi filmini sakın kaçırmayın 10/10
+frekans
+frekans

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
film çok güzel ama bence o kadar oscar alacak film değil tabi bu işler biraz politik işler izleyin izleyin
gokhankocgida
gokhankocgida

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
mukemmel..dolu dolu bır senaryo..basroldekı jamal bence en ıyı erkek oyuncu odulu almalıydı...sean penn duygu somurusu bır fılmde oynamıs..bende oynasam o odulu alırdım..kesınlıkle muzıklerıde harıka...cok keyıf aldım...oscar alması normaldı..10
üsstad
üsstad

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
müthiş bir film , harikulade. mutlaka izleyin. iyi seyirler ...
cougarcop
cougarcop

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
gayet güzel ve başarılı bir film. acı tecrübeler işe yararmı? yada tecrübe yediğin kazıkların bileşkesimidir? sorularına yanıt bulan bir film.o kadar oskarı kazanmayı hakettimi sorusu göreceli.kimi oscara bile layık görmeyebilir.ama herkesin ortak kararı çok güzel bir film olduğudur.bir sinema sever içinde bu gayet yeterli.8/10
Soner Ç.
Soner Ç.

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi ama öyle Oscarı silip süpürecek kadar değil. Tamam Oscar hakediyormuş ama o kadar ödüle boğmaları diğer yapıtlara haksızlık olmuş bence. Konusu güzel,sürükleyici ve etkileyen bir konu. Oyunculuklar gayet iyi. Yalnız dikkat ettim bir kaç sahnede Müslümanlığı kötüleyici diyaloglar geçiyor. Genel olarak iyi bir film,tavsiye ederim.
yenilige-dogru
yenilige-dogru

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Abartıldığı kadar olmasa da etkileyici ve gerçekçi bir öyküsü var.Film 2 saat ama hiç sıkılmadan izledim.Hindistanı,yoksulluğu,çocukların nasıl istismar edildiğini görüyorsunuz.Hepsi inanılmaz doğal ve kullanılan müziklerle de pekişmiş.Dramla mutluluk bir arada.İzlemeye değer.
freecritic
freecritic

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Vizyona girmeden izlemiş ve çok beğenmiştim.Oscarı almasını çok istiyordum,hakettiğini aldı.Kesinlikle izleyin, en son ne zaman böyle güzel bir film izlediğinizi hatırlayamayacağınıza eminim.
orki56
orki56

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Baştan sona seyrettiğim ilk Hint filmiydi,we düşündüğümden çok daha fazlasını buldum.Zaten yönetmen Danny Boyle u Transpoitting ve 28 Days Later gibi filmlerden taniyoruz.Film bize Hindistanın gerçek yüzünü gösteriyor 1 newi..Kim 500 Milyar ister in Hint wersiyonuna katılan fakir 1 mahalle çocuğunun hikayesini anlatiyor film.Hikaye son sahnesine kadar gizemini koruyor,ne olacak diye heyecanla bekliyorsunuz hakikaten,ama son sahne tam 1 hayalkırıklığı diyebilirim...Büyük para ödülünde çıkan soru hakikaten komik olmuş.Kendi eğitim sistemimize göre değerlendiriyor olabilirim,ama böyle 1 yarışmada son soru olarak öyle 1 soru sorulamaz,hele ki çıkan soruları gözönüne alırsak(beyzbol hakkında çıkan soru,abd parası ile ilgili olan soru ya da silah ile ilgili sorulan soru gibi),küçük çocuklar bile son soru hakkında fikir sahibidir nerde ise(filmin başında iki kardeş o kitabı okumuyorlar,diğerleri zaten hikayeyi biliyor,filmi izleyen anlayacaktır ne demek isetediğimi..)We işin ilginci,yorumlarda hiç 1 kişi buma değinmemiş,bence çok açık 1 mantık hatası war filmde..Son sahne daha farklı olsa idi ya da daha klas 1 soru sorulsa idi çok daha iyi olabilirdi..7/10...
suzi-2
suzi-2

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve farklı bir film.kesinlikle herkesin izlemesi gerek 10/10 abartısız.