Milyoner
4,4

kahvecekirdegi
kahvecekirdegi

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar biz bu filmleri izlemekten artık bıkmadık mı ?
Kesinlikle 8 oscarlık bir film değil!!!
oje33
oje33

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
benjaminin daha ilginç daha sıradışı bi konusu vardı bana görede hakkı yenmiş bu film verilen 2.oscardan sonrası gereksiz ama anlaşılan oda siyasi etkenler benjamini es geçip bu filme okadar ödül vermek başka bi açıklaması olamaz .. film genel olaraka izlenebilir boyutta müzik ve çocuk oyuncular tam rayında başarılarının devamını ama mantıklıca devamını diliyelim:/
brayn009
brayn009

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en iyi film..bir film hayatı tüm yönleriyle ancak bu kadar anlatabilir..jamal malik in de söylediği gibi: (Gerçek hindistanı mı görmek istediniz alın işte) gerçekten mükemmel
hacko007
hacko007

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandır beni böyle etkileyen bir film izlememiştim, kesinlikle izlenmesi gerekli bir film yolu açık tebrikler
berkali35
berkali35

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film
akinozkaya
akinozkaya

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film oscar haketti çünkü diğer adaylardan daha iyiyidi ama süper bir film değil ihtiyarlara yer yok ve dövüş kulübü kadar iyi değil puanım 8
sercan-baltaci
sercan-baltaci

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden birisi.
Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
10/10
sude-ata
sude-ata

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bence son zamanlarda yapılmış en iyi film...10 üzerinden 9 hak ediyor...hint yapımı olup warner kökenli olması da cabası...
muavviz
muavviz

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
inanilmaz bir filmdi, Hindistanda yasiyorum ve bu kadar gercekci bir Hindistan filmi izlemedim. Muzikleri tek kelimeyle buyuleyici..
A. R. Rahman Rocks!...
mehmet-malatya20
mehmet-malatya20

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bugün serettim harika bir filmdi.. Aşk duygusu, hayat dürtüsü filmi insanı karşısına geçirtip tutkulu bir şekilde bağlattırdı...
Teması gereği ve film içinde geçen müzikleri filmi şahneleştirdi. filminden sonra uzunca bir arada hala film aklımdaydı.. Hele hele o 20.000.000 rupilik son soru için stüdyoya girerken stüdyodaki seyircilerle birlikte ben de alkışladım.. harikaydı.. ama ağlattıda.
fbucuka
fbucuka

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film güzeldio bir yana filmin sonundaki oyuncuların dansı da güzeldi
dazmanya
dazmanya

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi..
oguz34fener
oguz34fener

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel filmlerden birisi bence oscarı almayı haketmişler
cadman
cadman

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film izlenebilir nitelikte. Yalnız hintli sanatçıların bazen film içinde oda olmazsa
en azından film bitiminde dans etmeleri hep tuhafıma gitmiştir.Neden böyle birşeye gerek duyulur bilmiyorum.
Tamam onlar için bir gelenek olabilir ama Hollywood aktör ve aktrislerininde bu şekilde dans ettiklerini düşünsenize bir kere...
Örneğin Bruce willis veya Arnold Schwarzenegger filmin sonunda dans etseler (ne kadar hoş olurdu değil mi?).Hoş gerçekten.
onlyyou874
onlyyou874

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
vizyona gireceği günü büyük bi heyecan ve merakla bekliyorum