Milyoner
4,4

selma7619
selma7619

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
2008 de bir çok filmi izledim. Özellikle Oscar adayı olan filmlerin tamamını izledim. Daha iyisi yoktu. Benjaminin hayat hikayesinde ne vardı ki; yaşlı doğup hayatı tersten yaşıyo.. sıradan bir hayatı üstelik bumu tuhaf hikaye :) Yinede güzel film o ayrı :)
alpayosman
alpayosman

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film,aldığı ödülü hakediyor.
bilal46
bilal46

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten hoş bir film konusu çok enteresan insan hiç tahmin edemiyor klasik filmlerden ayrılıyor bu yönüyle..
mnyt
mnyt

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film ben de tanrıkent filmindeki etkiyi bıraktı
yani kısacaası bence izleyin
mfy-dcerim
mfy-dcerim

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film mükemmelde benim dikkatimi başka birşey çekti. film gösterim tarihi 27 şubat. yani bu yazıları yazarken daha film vizyonda değildi. ne yalan söyleyeyim söylenenlerden dolayı merak edip internetten indirdim. biraz pişmanlıkla. ama bakıyorum da izlemeyen kalmamış. yorumlarda da pek bir bilgiçlik var. yani herkes sinema eleştirmeni. ama korsan izleyip de umursamaz, yüzsüzce, benden başka kimse daha iyi bilemez ve hıncal uluç edasıyla eleştirmek. valla kendimden utandım. bu grubun içindeyim diye. bir daha da internetten film indirmem. indirsemde şimdi olduğu gibi merakımdan olur ve bi daha izlemesem bile gidip bir bilet alırım tıpkı önümüzdeki cuma yapacağım gibi. saygılarımla. bu kadar yazdıktan sonrada bir yorum da benden. filmi izlerken aklıma "tanrı kent" geldi. bu filmi beğenenler tanrı kenti de beğenirler zannımca. tavsiye ederim: slumdog:9/10 tanrı kent9,5/10.
reyhanngul
reyhanngul

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Filmle ilgili güzel yorumlar okudum.İzlemek istiyorum.
Öğrencilerime sinema sözüm var acaba ilköğretim seviyesinde çocukların izleyebileceği bir film mi..Film ağır gelir mi..Yada açık sahneler var mı..İzleyen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
oguzhan9498
oguzhan9498

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
8 oscar deil hepsini almalıydı bnce senaryo kurgu özellikle de müzikleri süper
tugbaaykan
tugbaaykan

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmeli, kesinlikle. Hiç düşünmeyin, izlememek büyük kayıp.
patef
patef

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İzledigim en guzel filmlerden bir tanesi..anlatım cok guzel ve surukleyici.. filmi izlerken butun duyguları birarada yasadım..Ayrıca; filmde bas rol oyuncusunun calıstıgı yeri dikkatli izlemenizi oneririm..Cunku, calıstıgı yer ABD ve İngiltere gibi ulkelere santral hizmeti veren bir sirket..Bu yuzden yarısmadaki bir soruyu rahatca biliyor.
epicamerve
epicamerve

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
baştan sona etkileyici bir film hikaye kurgu her şey güzeldi...
Ibrahim Cimşit
Ibrahim Cimşit

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
abartılacak kadar çok iyi bir film diil ya da oscar için bu kadar büyütülecek film diil... sürükleyici hoş bir anlatımı var fakat ne zaman nerede ne olabileceğini çok rahat tahmin edebiliosun bu da izleyicinin filmden kopmasını sağlıyo... 6/10
abarutcuoglu2
abarutcuoglu2

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
The Reader, Benjamin Button, Doubt, The Dark Knight gibi filmler dururken, bu filmin 8 oskar almasına çok şaşırdım. Sıradan bir senaryo, kötü oyunculuk. Jamal i canlandıran çok kötü, neredeyse yetenek fakiri. Bilmiyorum ama büyük haksızlık yapıldı.
by-bilekyigit
by-bilekyigit

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film beklediğim kadar güzel çıkmadı müzikleri haricinde!!! acaba bu ödülü nasıl aldıgı düşünülür
poison-girl13
poison-girl13

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
alınan tüm ödülleri haketen gerçekten 10 numara bir film
duygu-koca
duygu-koca

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
bazılarınz trenden dustuktan sonra nasıl hemen ınglızce konusmayı ogrenmişler demısınz orda o sahnede buyumus oluyorlar hem tac mahalde yasamlarını surdururler dıkkatınızde cekerım kı orası turıstlerın geldıkleri yer orda zamnla ogreniyorlar