Yılın en iyi filmine aday olmayı sonuna kadar hakediyor. Baştan sonra keyifle izlenebilecek bir film. Özellikle ilk çeyrekteki çekimler, müzikler ve çocuk oyuncuların performansı harika. 10/10
Afişi güzel değil filmin onun için ilk önce sıradan bir iş diye düşündüm ama filmi izleyince oskarın filan yanında hikaye olduğunu anladım.Müzik,oyunculuk,yönetmenlik 10 üzerinden 10.Danny boyle transpottingden sonra pek parlak bir iş çıkaramamıştı ama -çöken amerikan sinemasındna sonra bir kaç yönetmenin dışında artık hiç kimsenin filmini heyecanla beklemez olmuştuk- bu filmle artık tüm dünya onun çekeceği filmleri heyecanla bekleyecektir.
Dark Knight dan sonra gelen en ii film diyebilrm....Gercekten çekim açıları,hikayeleri ve gercek hayata cok benzemesi nedeniyle bnm icin oscar a en yakın film...Danny Boyle en sonunda Masterpiece ini yaptı ;)
kesinlikle güzel...sıcak ve samimi performanslar ve hoş bir hikaye..filmin sonundaki bollywood olayı çok neşelendirdi bizi...benjamin button çok oscar alabilir ama bu film sürprizler yaratabilir hazırlıklı olun
harika bir film, kesinlikle benjamin button dan daha fazla en iyi film en iyi müzik en iyi yönetmen oscarlarını hakediyor. kurgu muhteşem. kim milyoner olmak ister yarışması üzerinden ;hayatta yaşadığınız her acı bir şey öğretir ve ödülünü geç de olsa mutlaka alırsınız teoremi muhteşem anlatılmış... dany boyle döktürmüş, a. rahman ise şu ünlü o anlar fon müziğiyle ünlenmişti, ikisi de kendini aşmış..çok beğendim
Hrika bir baş yapıt içinde hayatın bütün gerçeklerini bulunduran bir film verdği mesajlar olsun konusu senaryasu olsun insana hayat için çabalama hissi veriyor filmde ayrıca çok okuyanmı çokgören mi konusuna en mantıklı cevap tabiki çok gören istedği şeyler için istedğini başarmak tuvalet çukuruna atlma sahnesi gibi birde kimseye güvenme kardeşine bile birde sunucu adama .:D 10/10 luk bir yapım benjaminden daha güzel değil daha çirkinde değil ama benjamin yerine en iyi film olarak bu filmin almasını isitiyorum
eğer bu fılmı izlemek istiyorsanız önce tanrıkent filmini izlemenızı tavsıye ederım.iyi bır film bence bugün ile geçmişi koparmadan yürütüyor.filmi dikkatle izlemenizi sağlıyor çünkü kurulan her cümlenin anlamı var. bence izlenmeye dğer