Milyoner

süper bir filim !
sinema
1 ziyaretçi
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İzle ve kendini iyi hisset filmi. Ama o kadar akıcı sizi sıkma şansı olmayan bir film kanımca. Müzikleri, karakterleri, oscar ı da bonus?
yigityasa
yigityasa

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Müziklerinin hatrına biraz da torpil geçerek 9aldı benden. asla kaçırılacak bir film değil tabi. ancak 2009un oscarlarının cogunu toplaması Akademi Ödüllerinin dağıtımında ne gibi kriterlerin ele alındığı sorusunu daha da karmaşıklaştırıyor.
alpcan99
alpcan99

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film bence süperdi ama sadece sonundaki salakça dansı beğenmedim
fbucuka
fbucuka

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film güzeldio bir yana filmin sonundaki oyuncuların dansı da güzeldi
karizmatik062915
karizmatik062915

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izleyin....şahane bi film...
Soner Ç.
Soner Ç.

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi ama öyle Oscarı silip süpürecek kadar değil. Tamam Oscar hakediyormuş ama o kadar ödüle boğmaları diğer yapıtlara haksızlık olmuş bence. Konusu güzel,sürükleyici ve etkileyen bir konu. Oyunculuklar gayet iyi. Yalnız dikkat ettim bir kaç sahnede Müslümanlığı kötüleyici diyaloglar geçiyor. Genel olarak iyi bir film,tavsiye ederim.
saykoops
saykoops

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmin müzikleri çok hoş ,akıcı ,sahneleri gerçekçi izlemenizi tavsiye ederim 8/10
gocere
gocere

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
doğru ya klasikleşmiş numaraları seyredin sen hastanın acil o rh- kana ihtiyacı vardır ve bu kan her zaman bulunur ve bence dünyada bulunan en çok kan grubudur çünkü bütün hastalar hep o rh- kana sahiptir yani hep aynı konular size birisi filmi anlatmadıysa bu filmin seneryosu çok başarılı gelecektir.ve hangi dalda oscar ödülü aldığına dikkat edin filmin.atın at gözlüklerinizi bir tarafa klasikleşmikten sıkılmadınızmı
satanrulez
satanrulez

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film de güzel di latika da :)))
Ahmet G.
Ahmet G.

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film güzel ama abartıldığı kadar değil.Çok yavaş ilerliyor,daha doğrusu bazı sahneleri çok uzatmışlar.8/10
Bulent Sahin

Film dediğin böyle olur
thedeadlock83
thedeadlock83

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ses görüntü oyunculuk gayet güzel konuya bakıp zayıf bir film sandım ama izledikten sonra güzel olduğuna eminim artık 9/10
Mehmet Ortaç
Mehmet Ortaç

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir filmdi. İzlerken hem eğleniyor hemde hüzünleniyorsunuz. Oyunculuk gerçekten harikaydı. Senaryoya diyecek laf bulamıyorum bile... Aranızda benim gibi arşiv yapanlarınız varsa; inanın bu filmi kesinlikle arşivinize eklemelisiniz.!